„Тази неделя“ 27.04.2014 – на живо от дома на Жорж Ганчев и Шуши

Най-горещите събития в последните дни на месец март през очите на Антон Хекимян и неговите гости този уикенд по bTV

На 26 април денят на зрителите на bTV ще започне с певицата Поли Генова, която ще покаже на Антон Хекимян как се готви за големия ден на почистването на България. Екипът на „Тази събота” ще проследи на живо как протича почистването в Студентски град, във Велико Търново при крепостта Царевец, почистването на Северния плаж в Бургас и на приподен парк Витоша.

Водещият Антон Хекимян ще направи съпричастни зрителите и на още едно събитие – смяната на караула в bTV Новините или как едни от най-обичаните лица на медиата – Венелин Петков и Гена Трайкова предават щафетата на новите водещи Лиляна Боянова и Иван Георгиев.

Зрителите на bTV ще проследят на живо и още едно събитие – репетицията на Белослава, Рут Колева и Миленита, които ще имат общ концерт. С обща изява могат да се похвалят и близнаците Галин и Атанас, и Силвия и Ренета, които приеха предизвикателството да се явят заедно като “Double Trouble” в шоуто на bTV „България търси талант”.

Коментар на събитията от седмицата ще направят журналистите Георги Тошев, Паола Хюсеин и блогъра Иво Божков, а проф. Михаил Константинов ще анализира предстоящите Евроизбори.

Гледай видео записи от предаването онлайн

На 27 април в „Тази неделя” от 8 часа коментар на събитията от седмицата ще напарвят Виза Недялкова и Андрей Райчев. Актрисата Веселина Попова ще разкаже как започва един неин ден, а Жорж Ганчев и любимата му Шуши ще отворят вратите на дома си във Владая за екипа на предаването.Цветелин Кънчев ще разкрие какъв ще бъде ромският вот на Евроизборите, Осман Октай ще анализира политическите кукловоди, а Румен Овчаров – заплита ли се енергийният възел.

Доктор Емилова ще се появи за първи път в медийното пространство след тежката загуба на съпруга си, за да разкаже за живота и мисията си.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 април 2014 г.