Тъжно детство и скандални снимки заплитат драмата в Биг Брадър!

Съдебен процес: Качанови срещу Господинови

Младите семейства в сблъсък за оставане в къщата

Тази вечер двете най-млади двойки в къщата – Качанови и Господинови – се изправят на съд една срещу друга. Борбата за оставане във фамилната къща на Big Brother само месец преди големия финал става все по-ожесточена.

В студиото на Big Brother Live ще бъде актрисата Касиел Ноа Ашер като  защитник на велинградската принцеса Елеонора и нейния шут – мъжа й Давид. Журналистът и продуцент Стойчо Керев ще защитава семейството танцьори Динко и Магдалена. Номинираните ще получат подкрепата на своите близки от Даниела, майката на Маги, и Ели, приятелката на Елеонора.

Скандални снимки ще разобличат Господинови в прелюбодейство и ще поставят въпроса какво крият младоженците и истинско семейство ли са те. Директорът на детския дом, в който Елеонора е била като малка, ще свидетелства в нейна полза и ще разкаже повече за трудното й детство.

Накрая зрителите ще отсъдят кой заслужава да остане в къщата и да се бори за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София. Дали това ще бъдат вглъбените един в друг младоженци от Бургас, за които животът е привидно розов и изпълнен с любов? Или проблемното семейство на велинградския чехльо и малката Норка ще получи пореден шанс да бъде заедно в името на дъщеричката им?

Кой ще си тръгне и кой ще остане? Ще разберем тази вечер в 20:00 ч. по Нова телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 май 2010 г.