Таз-мания – приключения с дявола Тас по Boomerang!

Ново по Boomerang през ноември 2012 г.

НОВА ПОРЕДИЦА – ТАЗ-МАНИЯ (TAZ-MANIA)
ПРЕМИЕРА: 26 ноември @ 10:20
Всеки делничен ден @ 10:20

Поредицата представя приключенията на ексцентричния Тасманийски дявол от Шантавите рисунки. Не пропускайте забавните случки с неговите приятели и семейство на остров Тасмания. Тас е известен с това, че бързо се разгневява и че няма никакво търпение. Той яде абсолютно всичко и неговият апетит няма граници. Речта му се състои от странни звуци и ръмжене, което го прави още по симпатичен за гледане!

НОВИ ЕПИЗОДИ – ДЖЕЛИ ДЖАМ (JELLY JAMM)
ПРЕМИЕРА: 12 ноември @ 12:00
Всеки делничен ден @ 12:00

Царството на музиката отново е тук! Наслаждавайте се на новите епизоди на Джели Джам по Boomerang. В тази поредица музиката и приятелството вървят ръка за ръка.

В новите епизоди Мина доказва на своите приятели, че науката не е скучна, Бело се сдобива със значка на шериф, която изпълнява всяко негово желание, Гомо става съдия в състезание за танци. Очаквайте и много други вълнуващи случки с любимите ни приятели по Boomerang!

BOOMERANG КИНО (BOOMERANG CINEMA)
Всяка сряда @14:15 часа
Всяка събота и неделя @ 15:30 часа

Искаш да отидеш на кино, но не ти се излиза навън, защото е прекалено горещо? Не се притеснявай – няма нужда да го правиш, защото всяка събота можеш да гледаш любимите си филми по Boomerang! Ако случайно ги пропуснеш можеш да гледаш повторението в неделя, а също и в сряда!

3, 11 и 21 ноември – Скуби-Ду: Гонитба в компютъра
Скуби-Ду и неговите приятели се борят със странен вирус от видеоигра – те са хванати в капан в играта и трябва да минават нива едно по едно. Накрая те се срещат със своите виртуални копия, с коит влизат в сътрудничество, за да победят вируса.

4, 14 и 24 ноември – Том и Джери: Мисия до Марс
В непрекъснатото си преследване котката и мишката съвсем случайно се оказват на космически кораб на път за Марс. Том и Джери се срещат с марсианците, които навлизат на Земята с помощта на гигантски робот. Сега котката и мишката са изправени пред важна мисия – да спасят планетата Земя!

7, 17 и 25 ноември – Скуби-Ду: Скуби-Ду се среща с Джанин
Джанин отвежда Скуби-Ду и приятели на пътешествие във времето до Персия, където естествено ги очакват много приключения.

10, 18 и 28 ноември – Топ Кат и котките от Бевърли Хилс
Когато Бени спасява живота на една стара дама, тя го споменава в завещанието си – Бени наследява цялото имение на дамата! Топ Кат и останалите котки най-накрая могат да живеят в охолство. Това обаче няма да е задълго, тъй като икономът на дамата и неговото куче са на път да откраднат цялото богатство.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2012 г.