„Тайнствени афери“ – секси екшън сериал по Нова телевизия! с онлайн видео и снимки

„Тайнствени афери“ – секси екшън сериал по Нова телевизия!

От 12 септември, всеки делник от 22.30 часа
Тайнствени афери (Coveret Affairs)
2010 / САЩ
сериен филм – 11 епизода
В главните роли: Пайпър Перабо, Кристофър Горъм, Кари Мачет, Ан Дудек, Питър Галахyр и др.
Сценарист: Мат Корман, Крис Орд и др.
Режисьор: Феликс Енрикес Алкала, Алън Крокър и др.

Запознайте се с Ани Уолкър – най-новият агент в централата на ЦРУ! Тя е млада, секси, говори шест езика и е една от най-добрите в учебната школа. Без да има никаква представа защо точно тя е избрана, ще се окаже, че причината не са само изключителните й лингвистични умения, но нещо или някой, когото шефовете й от ЦРУ търсят. В ролята на Ани Уолкър ще видим Пайпър Перабо, позната от филма „Грозна като смъртта” и „Бевърли Хилс Чихуахуа”.

Партньор в работата й е Оги Андерсън (Кристофър Горам, „Островът на Харпър”, „Грозната Бети”) – технически експерт в службата, който помага на Ани да се адаптира и навлезе по-бързо в тайнствения, бюрократичен и пълен с интриги свят на ЦРУ.

Част от тази вълнуваща екшън поредица са още небезизвестният Питър Галахар от „Кварталът на богатите”, който влиза в ролята на Артър, директора на Тайните служби в ЦРУ, Кари Матчет („Нашествие”) в ролята на неговата съпруга Джоан и Ан Дудек, позната от другия хитов сериал „Д-р Хаус”, която тук ще видим като по-голямата сестра на Ани.

Създатели на „Тайнствени афери” са Мат Корман и Крис Орд („Космическа Коледа”), а изп. продуценти – Дъг Лиман (шпионската трилогия за агент Джейсън Борн) и Дейв Бартис („Кварталът на богатите”).

Видео от сериала:

Галерия от сериала:

Коментари (0)

Публикувано в на 5 септември 2011 г.