Тайнствена Великолепна звезда замества Тома във вторник по bTV

Повече от 91 000 лева събра „Великолепната шесторка” до момента

Звезда от първия сезон на шоуто по bTV ще замести Тома утре вечер

Във вторнишкия епизод на „Великолепната шесторка” ще стане ясно кой от звездните дуети е седмичният победител. Албена и Тома водят във временното класиране, но Бони и Емо Чолаков ги следват плътно само с 3% по-малко гласове. Всичките 6 двойки, които участват безвъзмездно в благотворителното шоу на bTV, до момента събраха общо над 91 000 лева. Те ще продължат да се борят за зрителската подкрепа с изпълнения на световни топ хитове от новото хилядолетие.

Във вторник вечер зрителите на «Великолепната шесторка» ще видят мини филма на Наталия Симеонова с историята на едно от децата в дома в Шумен – Ева. Тя е на три години, от които повече от две е прекарала в институцията. Една от служителките в дома ще сподели откровеното си мнение за бъдещето на Ева и децата като нея, ако те останат в този дом.

Младият рокаджия Тома ще отсъства от шоуто във вторник, но негов достоен заместник ще бъде един от любимите участници в първия сезон на «Шесторката». Кой е той – ще стане ясно във вторник от 20.00 часа по bTV. Съветниците на звездите тази седмица ще бъдат участниците в първото издание Деси Добрева и Мартин Захариев, като Деси не само ще сподели опита си, но и ще изпълни една песен специално за зрителите на bTV. В края на двучасовото предаване Ачо Заберски ще отправи новата музикална задача към участниците.

С набраните средства от „Великолепната шесторка” ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ „Семейство за всяко дете”, който цели затварянето на дома за бебета в гр. Шумен и създаването на Център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство.

За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.

Моделът, който УНИЦЕФ ще създаде със средствата от кампанията, ще бъде интегриран в законодателството, така че поетапно, с държавно финансиране, да бъдат закрити всички домове за бебета у нас, а за всяко дете да бъде осигурено семейство.

Всеки може да получи повече информация за това как може да стане приемен родител или осиновител на горещата линия на УНИЦЕФ – 0700 12170.

Актуална информация за предаването и всички новини, репортажи и дискусии, свързани с кампанията, могат да се открият по всяко време в секцията на „Великолепната шесторка” в сайта на bTV. Всичко за проекта „Семейство за всяко дете!” и благотворителната кампания е публикувано и на www.unicef.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2010 г.