Тайните на мозъка разкрити от Da Vinci

Da Vinci – програмни акценти март 2018

Премиера
Тайните на мозъка
25 март 2018 в 23:00 – Всяка неделя

Ако си мислите, че знаете как функционира мозъкът, помислете още веднъж! Бъдете с доктор Джек Люис в „Тайните на мозъка“, докато той се среща с хора, които ще преобърнат с главата надолу всичките ви досегашни представи. Ще видите световния шампион по памет и някой, който може да си спомни всеки отделен ден от живота си. Ще срещнете жена, която няма чувство за време и мъж, който не може да разпознава физиономии – дори своята собствена! Страшничко!

А ако мислите че собственият ви мозък е напълно понятен, фокусникът Пийт ще ви остави без дъх, когато изпробва паметта ви за физиономии, когато спре времето с помощта на магия и когато ви покаже как тялото ви може да обърка мозъка ви. Изумително!

Гледайте, за да видите тези и още други неща от 25ти март всяка неделя в 23:00 часа само по Da Vinci Learning.

Месечни програмни акценти

Силата на момичетата – „Сиеста З“, „Тайната лаборатория на Томас Едисон“ и „Въпросите на Мили“
Всеки понеделник и вторник в 17:05 ч.

Международният ден на жената през март е посветен целият на силата на момичетата! Чествайте го с нашите любими момичета в областта на литературата, науката и философията с Da Vinci Kids.

Гледайте „Сиеста З“ и последвайте Сиеста в щурите й приключения, докато тя се потапя в света на книгата, която чете, когато заспива. Вижте я как се бори да спаси Ромео и Жулиета и как защитава Хамлет. Осмелете се да отидете с нея до замъка на Дракула и до лабораторията на Франкенщайн. Посетете малките хора в Лилипут и открийте какво се случва, когато се опитате да летите прекалено близо до Слънцето. Ууупс!

Вижте научните приключения на Анжи и Ники в „Тайната лаборатория на Томас Едисон“. С помощта на холограмата на самия велик Едисон те участват в изпълнени с екшън експерименти, решават големи задачи и много се забавляват. От магнитите през метала до откриването на фалшиви бижута, всичко това е силата и мощта на ума на момичетата! Кабууум!

Бъдете с Мили във „Въпросите на Мили“, където тя ще се опита да научи повече за живота. Къде сме били преди да се родим? В какво се крие красотата на нещата? Защо понякога е забавно да си уплашен? Защо един въпрос нерядко поражда друг? Защо, защо, защо?

Удивявайте се всеки понеделник и вторник през март от 17:05 часа с всички тези страхотни герои само по Da Vinci Kids.

Сиеста З – продължаваща поредица
Всеки понеделник и вторник в 17:05 ч. – двоен епизод

Дали това е сън? Или книга? Не, това е приключението „Сиеста З“! Сиеста обича да чете толкова много, че когато заспива – което прави често – тя попада в света от книгите. Посетете заедно с нея замъка на Дракула и се срещнете с чудовището на Франкенщайн. Вижте я как защитава Хамлет и как се опитва да спаси Ромео и Жулиета. Срещнете се с малките хора в Лилипут и вижте какво се случва, когато летите прекалено близо до Слънцето. Ууупс!

Сиеста попада в света на великите класически истории на всички времена. Дали вашата любима книга е между тях? От древна Гърция през шекспирова Англия до случаен страховит замък, тя участва във всичко, което се случва – понякога с щури резултати. Страхотно! Ако приключенията й са ви харесали, можете да ги проследите, като прочетете оригиналната история!

Гледайте лудориите на Сиеста по Da Vinci Kids всеки понеделник и вторник през март от 17:05 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 февруари 2018 г.