Тайните на БСП и ДАНС – Корнелия Нинова и Волен Сидеров „На 4 очи“

„На 4 очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17:45 ч.

Гости:  Волен Сидеров; Корнелия Нинова срещу Владимир Каролев за икономическата политика на кабинета…

От първа ръка – подробности за поредната интрига в БСП – има ли таен план за „свалянето” на Станишев от лидерския пост в партията. Корнелия Нинова – една от заподозрените, че ще участва в бъдеща лидерска надпревара на „Позитано” 20, ще  коментира и  икономическата и социална политика на кабинета в спор с Владимир Каролев.

Как ще се отрази на хазната и на личните ни бюджети евентуално повишаване на ДДС, кои точно мерки срещу кризата са в ход и какъв е техният ефект досега? Социална ли е социалната политика на кабинета, задават ли се бунтове, какви условия за работа на бизнеса предлага властта и защо броят на фалитите продължава да расте…

Гост на Цветанка Ризова ще бъде и Волен Сидеров. Лидерът на „Атака” ще коментира изявлението на премиера, че е готов за нови парламентарни и президентски  избори. Сидеров, който отскоро оглавява и комисията за контрол на ДАНС, ще хвърли повече светлина върху делата на Алексей Петров в службите за сигурност, както и за механизмите, по които е създадена и функционирала държавната агенция по времето на тройната коалиция. Какви тайни крие ДАНС и има ли неподозирани досега скандали в дейността й?

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.