„Тайната вечеря“ на Скъпи наследници и фенове на сериала

Победителите в играта на радио N-JOY и фенове на новата драмеди поредица на bTV се насладиха на приятелска вечеря с част от актьорите в „Скъпи наследници“ в изискания ресторант на MasterChef Андре Токев.

Пристигнали специално по повода от различни части на България, те бяха посрещнати сърдечно от Орлин Павлов, Даяна Ханджиева, Веселин Калановски, Искра Донова и Петко Венелинов с чаша вино и любопитни истории от снимачния процес. В елегантната, но непринудена обстановка, гостите на MasterChef Токев обсъдиха колко хора, време и технологични процеси стоят зад един епизод от сериала или любимото кулинарно предаване на България. Под акомпанимента на ястия на световно ниво, актьорите споделиха детайли „от кухнята“ на продукция, съпоставима с близо 77 пълнометражни филма и бяха категорични, че удоволствието и вниманието на зрителите осмисля всяка трудност по пътя. Те гледаха епизода на поредицата on-line на btvplus.bg и коментираха духа на типажите, красотата на природата на снимачната площадка и еволюцията на героите в сценарната драматургия. Гостите бяха подготвили подаръци за своите любимци от театралната сцена и малкия екран – енциклопедия на Шуменска област, късметчета за здраве и семейно щастие и покана за нови срещи в Котел, Пловдив и Шумен.

За начало на вечерята Андре предложи на гостите си салата от мариновани кореноплодни с хумус от леща и маслинови трохи, рибена мешана скара с кюфте от раци, кебапче от скариди, медальон от калкан, яйце по панагюрски, леща със зеленчуци и балсамико. За основно гостите се насладиха на ястие, вдъхновено от рецепта на немската баба на Chef Токев, която представлява патешко магре, гарнирано с червено зеле, кестени, поширана круша, хлебни кнедли и портокалов сос. Селектираното вино и изисканият десерт допълниха приятните разговори за театър, кино, образование, семейни взаимоотношения, история и социални мрежи, които улисаха компанията почти до полунощ.

След срещата си със „скъпите наследници“, специалните гости коментираха снимките за спомен в социалните мрежи с благодарност за „прекрасната вечер, която мина като сън“, пожелаха на актьорите и Chef Токев професионални и лични успехи, а на цялата компания – „скоро пак да се видим“.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 2 февруари 2018 г.