Татяна се завърна от Венеция, развежда ни из Широка лъка

Татяна гостува в “Това е България”

В новия епизод на предаването “Това е БългарияПланета ТВ ще ви отведе в песенната столица на Родопите – Широка лъка. Специален гост този път ще бъде Татяна, която ще ни разкрие защо планинското селце е особено скъпо за нея.

Татяна е прекарала седем години от своя живот в Широка лъка, като ученичка в Музикалното училище в града. Там красивата изпълнителка е завършила народно пеене, от където е и нейната любов към характерните български ритми.

В  “Това е България” чаровната певица ще се върне към веселите ученически години, свързани с много приятни спомени. Ще видите една особено емоционална среща на Татяна с нейните преподаватели, които разкриват защо тя им е любимка и до днес.

Не по-малко интересни минути ви очакват и с възпитаниците на Музикалното училище в  Широка лъка. Младите музиканти отправят своя музикален поздрав към всички зрители на телевизия “Планета” и телевизия “Планета Фолк”.

“Това е България” ще ви покаже и мястото, което Татяна избра, за да заснеме клип на песента “Излел е Дельо Хайдутин”.

Това тв участие се случва, след като Татяна се завърна от мини турнето си във Франция. Там тя бе специален гост на грандиозна сватба, която се състоя в рамките на две дни и две нощи.

След като приключи с ангажиментите си там, певицата реши да отскочи и до красивата Венеция, където имаше честта да управлява лодката “Сан Салвадор”.

Едно от най-интересните места, които особено впечатлиха певицата във Венеция бе емблематичният площад ”Сан Марко”, където успя да нахрани някои от прииждащите от всички страни гълъби.

Като друго интересно място Татяна определя и “Мостът на въздишките”, където всеки посетител има възможността да си пожелае нещо с надежда то да се сбъдне.

Наред с разглеждането на забележителностите на Венеция, певицата успя да намери време и за едно от любимите си занимания – шопинг.

От посещението си в слънчевия град Татяна донесе много подаръци и сувенири за себе си и за най-близките си хора.

Инфо: Planeta.TV, снимки Венеция – от личния алхив на Татяна / Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 24 октомври 2010 г.