Татяна, Джина Стоева и куп именници гостуват в „Открит микрофон“!

Гости на „Открит микрофон” по радио „Сигнал плюс” от понеделник по петък, 25 – 29 октомври

Токшоуто „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова през новата седмица ви среща с интересни изпълнители, които ще представят своите най-нови музикални проекти.

В понеселник с DJ Niki тема за коментар е дуетът му с Антонина Ще разберем и кои са най-големите клубни фолк хитове. DJ-ят на „Sin City“ ще разкаже кои са най-актуалните фолк звезди според наблюденията му.

Във вторник, на  Димитровден, в „Сигнал плюс” ще се състои най-многолюдният празник с именниците сред изпълнителите. Специално внимание ще получат певци и музиканти, които носят това име – Димана, Dillan, Димитър Петров, Димитър Богданов, Димитър Лавчев и други. В студиото гост-водещ, заедно с Емилия Стоянова, ще бъде Димитър Тодоров – гайдар от ансамбъл „Филип Кутев“.

В сряда Татяна ще ни разкаже как се приема „Излел е Делю хайдутин“ – космическата песен на България, в нейно изпълнение и ще сподели дали ще продължи да записва фолклор.

Очаквайте в четвъртък Джина Стоева и Ивена, които ще представят първата си дуетна песен. Двете певици ги свързва дългогодишно приятелство, но едва сега правят първата си съвместна песен. Какви ще бъдат отзивите на феновете, ще научим в предаването.

В петък гостува виртуозният тамбурист и китарист Ангел Димитров – фолклорен музикант, който с майсторство интерпретира и композира също и рок музика, участва и в музикалните проекти на попфолк изпълнители.

Токшоуто „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова се излъчва всеки делничен ден от 16:30 часа в ефира на радио „Сигнал плюс“. Вашите въпроси може да задавате директно в ефир на телефон 02 / 984 98 98 или във форума на радиото.

По инфо на Signal.bg

Виж секцията на „Сигнал плюс“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.