Търсят милионите на Ескобар по Discovery Channel

Discovery Channel проследява търсенето на „Милионите на Ескобар“ в нова поредица

Двама бивши агенти на ЦРУ се впускат на лов за предполагаемото скрито съкровище от 26-и ноември

В един момент Пабло Ескобар – най-издирваният човек на планетата, заровил огромна част от милиардното си състояние из цяла Колумбия. Според легендите, по-голямата част от богатството никога не е намерено. С невиждан досега достъп и разрешение в Колумбия, двама бивши служители на разузнавателните служби, закалени от 10 години работа в ЦРУ, се впускат на лов за предполагаемото скрито съкровище в нова поредица. Търсенето на „Милионите на Ескобар“ започва от 26-и ноември, в 22:00 часа по Discovery Channel.

Завладяващата поредица проследява екипът, предприел епичната мисия да върне парите на колумбийския народ и правителство. Дъг Ло и Бен Смит, бивши агенти на ЦРУ, които служат на множество мисии в Близкия Изток, работят с агенти на Администрацията за борба с наркотиците, които се заемат със случая за филтрирането на вътрешния кръг на Ескобар в търсене на скритото богатство. Елитният екип разполага с невиждан достъп до технологии, редица умения придобити от ЦРУ и множество вътрешни източници, за да претърсят Колумбия за парите.

Дъг и Бен отправят поглед към Барио Ескобар, бивше сметище, което наркобосът трансформира в квартал, осигурявайки домове за бедните и бездомните. До ден днешен Пабло Ескобар е високо уважаван в този квартал, а жителите продължават да бъдат лоялни към неговото наследство. Дъг и Бен се свързват с местен и си проправят път в Барио в търсене на богатството на Ескобар, но любопитството от жителите ги принуждава да намалят размера на разследването. По време на сезона Дъг и Бен претърсват Колумбия за следи, които Ескобар оставя след себе си, но дали двамата бивши агенти ще разкрият състоянието и тайните на Ескобар или ще се върнат с празни ръце?

Станете част от търсенето на „Милионите на Ескобар“ от 26-и ноември, в 22:00 часа по Discovery Channel.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.