„Търси се“ младоженката Меги и мъжът й – Ивайло! /снимки/

На 11 май, насред красивите Родопи, водещата на предаването по bTV „Търси се” – Меги, каза „Да“ на своя любим Ивайло. Приказната горска сватба е започнала с ритуал на открито – сред зелените борове на планината и много слънце. Всички най-близки роднини и приятели Меги и Иво си обещали, че ще съхранят любовта и ще бъдат заедно във всичко.

Кумуве на романтичното събитие са били Нели и съпругът й Данаил, които дадоха обет, че ще бъдат духовни водачи и верни приятели на семейството.

В сватбения си ден Меги е била като истинска горска фея, облечена в нежна булчинска рокля. Външният й вил бил допълнен от цветя и перли.

Купонът е продължил до сутринта с гайдари, много песни, танци и сълзи от щастие, разказват колегите на Меги от „Търси се” пред „Лейди зоун“, които са били специални гости на тържеството.

Заедно с продуцента на предаването Денис, всички те им пожелават от сърце да съхранят тези вълшебни чувства и да ги предават на деца и внуци. Вярват, че любовта им няма да бъде подвластна на времето, а ще расте заедно с него.

След церемонията Меги Димчева вече стана г-жа Фичева.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2013 г.