Търси се Мис Тунинг 2010 – не трябва да си тунингована!

Стартира конкурсът Мис Тунинг 2010 – автомобилен, не силиконов!

Стартира набирането на участнички в Мис Тунинг 2010. Конкурсът ще се проведе в рамките на Национално тунинг шоу 2010. Мис Тунинг ще е факт на 30 май на писта Лесново, край град Елин Пелин.

Задължително условие е всички кандидатки да са любители на автомобилите. Желаещите да вземат участие трябва да имат навършени 18 години и да изпратят кратко представяне, 2 снимки и координати за контакт на e-mail адрес: miss@tuning.bg

„Конкурсът ще бъде организиран по-нестандартно от обичайните за красота. Национално тунинг шоу 2010 събира любителите на автомобили, затова и във втория кръг момичетата ще отговарят на въпроси с автомобилна тематика“, споделят организаторите.

„Заявки за участие ще приемаме до 25 май. След тази дата снимките на момичетата ще бъдат качени в сайта на шоуто, за да може посетителите да се запознаят с тях и да набележат своите фаворити. Жури в конкурса ще бъде публиката“, допълват още инициаторите.

Победителката в конкурса ще стане лице на уебсайта tuning.bg и ще украси календара на автомобилния сайт за 2011 г., а също ще отнесе и парична награда.

Снимки: Кристиан Холцнехт

Модел: Мартина Ивезай  – победителка в конкурса Мис Тунинг 2009, провел се на Tuning World Bodensee.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2010 г.