„Търси се“ актьорът Ивайло Христов, намираме и майка му! с онлайн видео и снимки

„Търси се“ актьорът Ивайло Христов, намираме и майка му!

Ивайло Христов показва непознатата си страна в „Търси се…”, тази събота по bTV

Актьорът и режисьор Ивайло Христов ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 26 март, от 11:00 часа, по bTV. Кой е човекът, който се крие зад ролите в киното и театъра – това ще разкрият в предаването най-близките му хора.

Актьорът ще се зарадва много на срещата със Стефан Данаилов, който преди години го кани за свой асистент в НАТФИЗ. «Харесвам го много като актьор и затова го поканих. Ивайло е много широко скроен човек, който смело се хвърля във всякакви начинания», споделя Стефан Данаилов.

Какъв е Ивайло Христов като преподавател ще разкаже и младата звезда на българския театър и кино – Радина Кърджилова.

„Научих от него, че трябва да обичам работа си. Най-много ми харесва с това, че е небрежен и има младежки дух”, признава актрисата от „Стъклен дом”. Тя ще върне на Ивайло най-голямата им страст след театъра – тирамисуто. В студиото на „Търси се…Радина ще изпрати на своя преподавател любимия им сладкиш, за да си хапне от него.

За първи път зрителите ще видят и майката на актьора, която ще разкаже, че таланта си той носи още от дете. “Той е винаги много усмихнат. Всеки разговор по телефона с него ме зарежда с позитивизъм”, признава тя.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.