Тарантули затварят устата на Жени Калканджиева? Пак скандал!

Първо изпитание за Ирена Милянкова в Къртицата

Тарантули по лицата и телата на тримата най-подозирани за саботьори

Във вторник вечер на живо на изпитание в предверието ще бъдат подложени тримата Заселници получили най-много от гласовете на зрителите, уличаващи ги за саботьори в Групата. На живо в Арената, тримата заподозрени ще се борят с екзотични насекоми в „Минутата на Къртицата”, като ще им се наложи да изтърпят шест тарантули да се разхождат по телата и лицата им. Сред „вероятните запозодрени” твърде възможно отново ще попаднат Гибона и Жени Калканджиева. От успеха на това изпитание ще зависи сложността на голямата битка на Арената наречена „Плаващите пясъци“, в която ще се включат всички участници, разделени на два отбора.

Това ще е и първата битка за най-новият гост участник в КЪРТИЦАТА – актрисата и модел Ирена Милянкова. Заедно с Групата тя ще трябва да се бори да освободи някои от участниците от плаващи пясъци. Дали ще се престраши да влезе в калния ров, а другите ще се опитат да я освободят със спуснато въже, или тя ще бъде от спасителния екип, предстои да разберем. Въжето, с което отборът ще спасява застрашения да падне в калта участник, е завързано за голям и тежък камък на шейна, която е теглена от всички в отбора. И докато Ирена Милянкова тръпне в очакване да разбере каква изненада й е подготвила Къртицата в първата й битка, нейната приятелка и шеф в модна агенция “Визаж”  Жени Калканджиева забърка поредния скандал  с Велислава и Марина. Жени все по-трудно понася провинциалния им манталитет, както тя самата го нарича, и в сряда ще избухне срещу тях от нещо на пръв поглед незначително.

Кого ще избере Марияна да вземе с нея при Валя и Моро за 24 часа ще разберем, когато тя получи и един уникален подарък. Гост в студиото на КЪРТИЦАТА ще бъде Христо Бонев – спортно-технически директор на любимия й футболен клуб „Локомотив Пловдив“. Останалите гости в студиото ще бъдат Стела Богомилова, бизнес дамата Ваня Червенкова и постоянната коментаторка Катето Евро.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2013 г.