Таня Стоева вкарва Милото в затвора – видео

Дългоочакваната целувка на Нина Роси и Алеся – в „Седем часа разлика” на 9 октомври по bTV

Във вторник, 9 октомври, от 21:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на новата фаза, в която ще навлезе войната между Таня Стоева и Милото. Въпреки краткотрайното примирие, което бяха сключили, съдийката не пропуска да нанесе мощен удар срещу Михайлов. Бизнесменът е убеден, че Стоева ще издаде оправдателна присъда. Тя обаче ще осъди Милото на затвор.

Следващият удар, който ще нанесе Таня Стоева, е да разкрие пред Роки, че майка му е жива. Каква е историята на загадъчната жена и защо толкова години Милото е лъгал сина си, че тя е мъртва, зрителите ще разберат от новия епизод на „Седем часа разлика”, във вторник, 9 октомври, от 21:00 часа по bTV.

Междувременно наследството на генерал Карлов всява раздор в семейството му. Той е завещал на Явор нещо, в което майка му вижда билет за детето си до Америка. Какво ще получи момчето от Генерала, ще стане ясно във вторник, 9 октомври, от 21:00 часа по bTV.

В Ню Йорк Нина и Алеся правят планове за бъдещето. Те са окрилени от идеята за бързо забогатяване, а виното скоро започва да ги опиянява и води до дългоочаквана целувка.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2012 г.