Таня от Ловеч е първата Мис Европейски съюз – инфо, видео, снимки!

България избра своята първа  МИС ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

Модна агенция „Интерсаунд” избра първата мис Европейски съюз –  България. Денс клуб Sin City беше домакин на събитието. Дванадесет момичета от различни кътчета на страната ни – София, Бургас, Варна, Пловдив, Плевен, Русе, Шумен, Ловеч, Благоевград и др. взеха участие в надпреварата за короната. Числото 12 не беше  избрано случайно – то беше свързано с броя на звездите на европейското знаме.

След задължителната предварителна подготовка, на сцената действително блеснаха 12 звезди.

Участничките се представиха в три артистични тура със специално ушити тоалети от Модна къща „Перлита”- Ловеч.   Дизайнерката Мариета Славчева е носителка на наградата „Дизайнер на годината” 2008.

Специални гости и част от компетентното жури на конкурса бяха фолк изпълнителите  Валентина и Ерик, които представиха най- новите си хитови парчета.

Мис България ‘99” – Елена Ангелова беше не само член на журито , но и връчи короната на победителката.

Водеща на конкурса беше Цвети Разложка– носителка на титлата „Лейди Свят 2009” .

Хореографът  на конкурса  Мартин Желев съчета зашеметяваща хореография  с уникално светлинно шоу.

Победителка и носителка на първата корона „Мис Европейски съюз – България 2010” стана 18 годишната Таня Красимирова от Ловеч. Тя ще представи страната ни на Международния конкурс в Малта Мис Европейски туризъм.

Нейни подглааснички достойно се наредиха   – Ирена Петрова от Севлиево, Елиза Якимова от Шумен и Виктория Вържалска от София.

Видео: BiNet.TV

Коментари (1)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.