Тандемът Бареков-Цолова отново на екран! Много новости в блока

Анна Цолова се завръща в „Тази сутрин” по bTV с няколко нови рубрики

Интернет рубриката на Бареков – „На БарЕкадата” – тръгва и в ефир от понеделник

От 31 август, понеделник, зрителите на bTV отново ще се събуждат в компанията на най-популярната двойка сутрешни водещи у нас – Анна Цолова и Николай Бареков.

Ани се връща на работа в „Тази сутрин” след по-малко от година в майчинство, като от понеделник въвежда и няколко нови рубрики, в които и зрителите ще могат да се включат активно чрез сайта на bTV.

„Забравени досиета” ще разказва продължението на историите – драматични, весели, криминални или политически – които изглеждат забравени. Какво се случва с обвинените в корупция политици и полицаи, осъдени ли са или държавата разчита на забравата на обществото – отговорите зрителите ще намират в рубриката.

„Бай Ганьо Европеец” е частта от предаването, в която изцяло ще участват зрителите, като изпращат на сайта на bTV снимки и видеоматериали на всякакви нередности, с които се сблъскват – мръсни места, неправилно шофиране, лошо управление на кметове. Екипът на „Тази сутрин” ще търси виновните и ще съдейства за отстраняване на нередностите.

„ВИП Хоби” ще показва на живо хобитата на известните личности – как политик шие гоблени или събира марки, какви са страстите на хората, които ни управляват, както и на тези, които ни забавляват.

„Необикновените” е рубриката, която ще разкрива необикновените способности и занимания на обикновени българи. Зрителите могат да се включат и в нея, като изпращат информация за всичко странно или любопитно, свързано с техни познати, съседи и др.

По повод на завръщането си в ефир Ани Цолова ще отговори и на зрителски въпроси в рубриката „На Ти с лицата на bTV”, като феновете й могат да я питат каквото ги интересува до четвъртък, 27 август.

Рубриката на Николай Бареков „На БарЕкадата” в сайта на bTV, която се превърна в изключително популярна платформа за комуникация между водещите ни политици, интернет потребителите и зрителите на «Тази сутрин», от понеделник тръгва и на живо в ефир всяка делнична сутрин от 8.10 до 8.30 часа.

„На БарEкадата” ще запази традицията на сутрешния блок да ражда новини, като в нея ще имат привилегията да участват водещите политици и личностите, които са главни действащи лица в най-важните обществени събития.

Който застане сутрин «На БарЕкадата», ще трябва да отговаря и на зрителските въпроси, които Бареков ще получава в реално време на компютъра пред себе си в студиото.

Така зрителите на bTV ще станат още по-активни участници в разговорите в студиото на «Тази сутрин». Николай Бареков очаква зрителските въпроси и коментари към политиците в «На БарЕкадата» още от следващата седмица.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2009 г.