Тана Боева – усмихната на сцената, насълзена зад нея

Певицата се включи в турнето на Фен тв

В Стара Загора Таня Боева се качи на сцена за първи път след личното нещастие, което я сполетя преди повече от 2 месеца. Певицата загуби втората си рожба и дълго време не намираше сили да се захване отново с работа. Тя беше концентрирала цялото си внимание върху първородния си син Росен. Поканата на Фен тв да се включи в турнето под надслов „Да обединим българската музика” обаче я мотивира да се върне към предишния ритъм на живот.

Пред хилядите заралии, събрали се на стадион „Локомотив” Таня Боева изпълни най-големите си хитове и последния сингъл – „Под наблюдение”. За него тя коментира, че ще й остане най-скъп, защото е записван, докато още е била бременна. „В тази мелодия винаги ще усещам сърчицето на моето дете Теодор” сподели през сълзи певицата.

Всички зад кулисите успяха да доловят частица тъга в очите на Таня. На сцената обаче звездата на „Ара мюзик” показа огромния си професионализъм и беше блестяща. Тя излъчваше неподражаеми класа и стил както по отношение на пеенето, така и на външния си вид. А публиката от своя страна й демонстрира обожание и подкрепа.

Виж изчерпателно видео от турнето на Фен ТВ в Стара Загора:

Коментари (0)

Публикувано в на 21 август 2011 г.