Талантливи G-reporter-и отразяват култови концерти в България

G-reporter-ите ще изпращат новини от най-зрелищните музикални събития

Уникалният проект на GERMANOS за ценителите на музиката и феновете на живото изпълнение – G-reporter приключи. Трима участници спечелиха покани за себе си и свой приятел за три от най-интересните музикални събития през годината.

Събралият най-много точки по всички критерии Антон Терзиев ще има възможността да посети концертите на Faith No More и Fun Lovin’ Criminals на фестивала Spirit of Burgas, а също така и да сподели преживяването с близък човек.

Репортажът му за музикалното събитие Beatbox спечели журито с показаните творчество, стил и компетентност. „Шепа ток, океан от таланти и силно БеГе присъствие – хип-хоп културата е факт”.

G-reporter-ът, заел второто място, впечатли журито с материала си за Сара Тавареш. Нестандартна, многоезична, богата и семпла, чувствена и въздействаща са само част от определенията, които Силвия Христова използва, за да опише таланта на португалската дива. Aвторът ще бъде гост на партито на Cypress Hill на Cacao Beach.

Третият победител Светлана Димитрова ще се потопи в магията на една от най-впечатляващите световни изпълнителки на етно-музика – Сезария Евора, „Кралицата на морна” и носителка на награда Grammy през месец октомври. Тя направи журито съпричастно към емоциите от концерта на Lamb, където „Andy Barlow и Lou Rhodes се представиха по-чувствени, по-нежни и близки до душите ни от всякога … ”

Журито, което партнираше на GERMANOS в този проект, в състав Никола Шахпазов – Програмата, Никола Папукчиев, списание Intro, Весела Софева – www.club.bg и Ивелина Славкова, Бранд мениджър, GERMANOS, определи победителите – като истински журналисти те ще отразят музикалните събития в репортаж, който ще бъде публикуван в печатни медии и интернет издания.

Конкурсът на GERMANOS, G-reporter, се проведе в рамките на 1 месец – от 25 юни до 25 юли. Желаещи от цялата страна взеха участие с най-разнообразни материали на музикална тема, отразяващи не само концерти, но и значими събития от музикалния свят.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2009 г.