Талант бяга от изолирания лагер на X Factor

Неочаквани обрати в „X Factor

На 22 август звездите шоуто канят феновете на караоке парти в София

Серия неочаквани обрати по време на тренировъчните лагери в X Factor допълнително вдигнаха напрежението. Един от талантите не издържа и доброволно напусна шоуто. В продължение на три дни и три нощи участниците бяха подложени на най-трудното изпитание в шоуто, изолирани от външния свят, за да бъдат избрани  само най-добрите, с потенциал да станат истински звезди.

Денонощните тренировки с различни задачи и с помощта на най-добрите специалисти от различни области, които подготвят вече доказали се изпълнители, провокираха всеки да докаже своя талант и готовността си да бъде истинска звезда.

Този трети етап от шоуто има за цел да отсее не само тези с вокални умения, но и да подложи на изпитание характера, издържливостта и готовността на всеки да работи неуморно, за да постигне своята мечта – победа в „X Factor”.

„Най-важното за един артист, който иска да успее, е упоритостта. Не е достатъчен само вроденият талант, трябва активна работа и постоянни занимания, за да може всеки да се открои с набор от качества, да изведе на преден план това, което го отличава – неговия „X Factor”, сподели Поли Генова.

Тя, заедно с другите съдии в шоуто – Мария Илиева, Мага и Васко Василев имаха нелеката задача да допуснат най-добрите кандидати от всички 196, които влязоха в първия ден на тренировъчния лагер.

За какво им бяха нужни спортни екипи и удобни обувки за една от задачите и какви други предизвикателства трябваше да преодолеят участниците, зрителите ще видят през септември по Нова ТВ.

На 22 август звездите на „X Factor” Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Део ще посрещнат феновете на караоке парти, предизвиквайки ги да изпълнят техните хитове и любимите си песни. То ще се състои в клуб Jim Beam center на бул. „Витоша“ 33 от 19:30 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 август 2011 г.