Такава беше 2010 година – виж на Godina.BNT.BG! с онлайн видео и снимки

Такава беше 2010 година – виж на Godina.BNT.BG!

Събитията на 2010 през новините и репортажите на БНТ

Медията стартира нов сайт godinata.bnt.bg

На 15 ноември стартира новият сайт на БНТСъбитията на 2010”. Сайтът е част от инициативата на „По света и у нас”, с която Националната телевизия приканва своите зрители да направят заедно обзор на най-важното, случило се през отиващата си година.

На адрес godinata.bnt.bg ще намерят място събитията, които редакторите и репортерите на БНТ подбраха като най-значими за 2010 година.

Земетресението в Хаити, провалът и триумфът, свързани с избора на българския комисар в новата европейска комисия, арестът и освобождаването на Алексей Петров, рокадите в здравното министерство, раждане на 62-годишна възраст – медицински успех или сложен морален казус, рекордният джакпот, подлудил България.

Това са малка част от събитията, които посетителите на сайта могат да видят в тяхното развитие така, както са отразени в новините на БНТ.

С новия интернет проект БНТ приканва всички да посочат кое от случилото се през годината е било най-важно за тях или да дадат нов и по-различен поглед към събитията, които редакторите и журналистите в телевизията избраха.

„Нека заедно да допълним кадрите от новините с вашия личен фото и видеоархив, с вашите разкази за преживяното, за да хвърлим нова светлина върху онези моменти, които промениха живота ни през отиващата си година.” Това е посланието на екипа на  „По света и у нас”. http;//godina.bnt.bg/

Коментари (1)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.