„Така го правят жените“ по ББТ – теми и гости през новата седмица с онлайн видео и снимки

„Така го правят жените“ по ББТ – теми и гости през новата седмица

Програма и гости на предаването „Така го правят жените” за седмицата 5 – 9 юли (понеделник – петък)

В понеделник – 5 юли – Човекът –глас Краси Аврамов ще разкаже първо в „Така го правят жените” как стана хаджия

Човекът-глас Краси Аврамов ще представи  по ББТ новото си лятно парче „Риа” и ще разкаже за успехите си на театрална сцена. Броени дни след завърщането си от Израел, Краси ще разкаже и как стана хаджия.

Какви са критериите към кандидатите за Лице на България 2010 ще ни кажат организаторите на престижния конкурс.

В минутите за здраве ще станее дума за детоксикатора и ще разберем как помага за чистене на токсините от тялото.

Как с целувка може да обезоръжите всяка жена? – Това ще разберете от „Така го правят жените” във вторник – 6 юли

В световния ден на целувката, заедно със сексолога д-р Илия Врабчев в „Така го правят жените” ще търим отговор на въпроса какво значи целувката за всеки един от половете и вярно ли е, че един мъж може да обезоръжи всяка жена, ако я целуне?!?

В минутите за музика ще се срещнем с две от представителките на струнен квартет Хиптоник, които ще ни разкажат за това, което правят и как смятат да прелъстят Европарламента.

Заредете се с въображение и свободно време, защото на финала на предаването отлитаме към Тунис и Египет в рамките на туристическата рубрика.

Емил Кошлуков  – политикът с афинитет към хубавите жени е специален гост на „Така го правят жените” в сряда – 7 юли.

В сряда, 7 юли, специалният гост на „Така го правят жените” ще бъде политикът с афинитет към хубавите жени – Емил Кошулков. Той ще ни разкрие що за човек е в живота, кое го прави щастлив и каква е цената на истината.

Минутите за мода ще са посветени на роклите – вечната женска класика. Ще разберете каква рокля трябва да има всяка жена в гардероба си и какви са модните тенденции.

На финала – нещо вкусно и много изкушаващо – истински шоколад ще се лее в студиото, за да отпразнуваме подобаващо европейския ден на шоколада.

Екстремни предизвикателства и висок адреналин в петък, 9 юли в „Така го правят жените”

Има какво да видите в „Така го правят жените” и в последния работен ден на седмицата -петък. Малките Мис и Мистър България ще завладеят студиото със своята непринуденост и чар.

Рубриката „Майки за златен медал”   този път посвещаваме на училището за родители и на темата – как да се подготвим за майчинството.

За финал – вдигаме адреналина със екстремните личности и предложения от клуб адреналин.

„Така го правят жените” – от понеделник до петък  – от 14 до 15.45 само в ефира на ББТ. Заслужава си да гледаш!

За предаването:

105 минути забавление, изкушение и информираност. „Така го правят жените” ви показва звездите отблизо, светския живот, последните модни тенденции и най-новите козметични процедури.

От специалистите в студиото ще получите ценни здравни съвети, готови идеи за обзавеждане и интериор, кулинарни предложения. Очаквайте живите връзки от интересни места с колоритни събеседници.

Зрителите на предаването са не само наблюдатели, а и участници. Отворената телефонна линия гарантира възможността да изкажете мнение, да зададете въпрос.

Лица на „Така го правят жените” са една от най-успешните ни състезателки по художествена гимнастика за последните години Симона Пейчева и носителката на титлата „Царица Роза – 2007” – Лора Георгиева.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.