Сюрия намаани мъже „атакуват“ самотната Тони Дачева!

Тони Дачева преследвана от ухажори в БИАД

Певицата обаче търси колега за съпруг

След раздялата си с дългогодишния си приятел Найден Милков, фолкпримата все още не е създала нова връзка.  Това обаче не означава, че тя не е обградена от ухажори.

Напротив – при последното си участие в популярния столичен фолк клуб БИАД, Тони  бе аплодирана шумно от група млади мъже, а по-късно получи огромен букет цветя от неизвестен обожател.

Изпълнителката на „По-силна съм от вчера” обаче е станала доста предпазлива и предпочете да стои настрана от флиртуващите с нея мъже. Както сподели пред БИАД, тя желае сериозна връзка, а не мимолетно увлечение.

Фолкзвездата очаква мъжът срещу нея да е галантен, отговорен, търпелив. „Искам да бъда обгрижвана, ценена и разбирана.”

На въпроса съжалява ли, че е изгубила 11 години от живота си с един мъж, Тони отговори, че разочарованието идва след равносметката.

„Като си помисля само колко време изгубих, а толкова неща можеха да ми се случат. Найден трудно взема решения, а и аз имам вина – възлагах му големи надежди, предоверих му се. Сега трябва да бъда по-внимателна.”

Тони разчита на съдбата, която да я срещне с нейната половинка. „Вярно е, не съм от най-активните, но смятам, че каквото е писано, това ще стане. Понякога щастието ни дебне зад  ъгъла, но ние не го виждаме.” Фолкпримата се надява бъдещата й любов да бъде неин колега или поне да има нещо общо с музикалния бизнес, за да може да общуват и да се разбират по-лесно.

Тони Дачева – „По-силна съм от вчера“:

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2010 г.