Свежи нови серии и анимационен карнавал по Cartoon Network с онлайн видео и снимки

Свежи нови серии и анимационен карнавал по Cartoon Network

CARTOON CARNIVAL

Блу отново се завръща този месец, тъй като е домакин на любимата си част от годината – Карнавалът на анимациите.

Цял месец фиеста с изобилие от анимации всеки делничен ден от 15:30 до 20:30 ч. Уверете се, че този месец и вие ще празнувате единствено и само с Cartoon Network.

НОВИ ЕПИЗОДИ
ROBOTBOY

Роботбой е готин, модерен, боен робот, който мечтае да стане момче. Създаден от световноизвестния учен професор Мошимо, Роботбой може да се превръща в бойна машина, способна да унищожи цяла армия.

Тази му способност привлича лошите намерения на д-р Камикадзи, безнадежно побъркан зъл гений, който решава да овладее силите на Роботбой, за да завладее света.

Затова Мошимо решава да изпрати Роботбой далеч и да заживее със своя най-голям фен, Томи Търнбъл, в спокойния Бей Ериа. През това време д-р Камикадзи продлъжава да крои своите планове, като създава армии от клонирани мутанти, чиято мисия е да заловят Роботбой. С

ега всичко зависи от Томи и неговите приятели, Гюс и Лола, да опазят най-силния боен робот на света, както и да го научат какво всъщност означава да бъдеш истинско момче.

Звучи забавно, нали? Ако и вие мислите така, гледайте НОВИТЕ ЕПИЗОДИ този месец по Cartoon Network от петък, 7.11., от 12:10 ч.

POWERPUFF GIRLS PARTY
Купонът продължава този ноември по Cartoon Network, когато ще отпразнуваме 10 години от началото на Powerpuff Girls. Когато се появи опасност в Таунсвил, се появяват Бабълс, Блосъм и Батъркап, които политат в действие срещу злодеите, за да спасят града преди да си легнете вечер в леглото.

Настанете се удобно в събота, 29.11. и неделя, 30.11, цял уикенд с Powerpuff Girls и се уверете, че няма да изпуснете специалната ПРЕМИЕРА по случай техния рожден ден в събота от 18:25 ч.

***********************
Cartoon Network приютява някои от най-смешните и вълнуващи анимации. Каналът представя най-доброто от анимационните филми за деца с хитови епизоди на Ben 10, Foster’s Home for Imaginary Friends, My Gym Partner is a Monkey, Codename: Kids Next Door, Ed, Edd ‘n’ Eddy и Robotboy.

Коментари (5)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.