Свежа филмова неделя – комедия до комедия с „Нова“ (25 октомври) с онлайн видео и снимки

Свежа филмова неделя – комедия до комедия с „Нова“ (25 октомври)

Филмови акценти на Нова телевизия за 25 октомври 2009 г.

25 октомври, неделя, 10.00 часа
Бернард (Barnyard)
2006 / САЩ
Режисьор: Стив Одекерк
Жанр: Анимация

Когато фермерът го няма, всички животни… играят, пеят и танцуват. Все пак, в края на краищата някой трябва да се намеси и да сложи нещата в ред. Тази отговорност се пада на Отис (Джеймс) – една безгрижна крава, която намира сили в себе си, за да стане лидер.

25 октомври, неделя, 12.15 часа
Заложете на бобъра (Leave it to beaver)
1997 / САЩ
Режисьор: Стив Одекерк
В ролите: Камерън Финли, Джанин Търнър, Кристофър Макдоналд и др.
Жанр: Комедия

Осемгодишният Бобъра Клийвър (Камерън Финли) е добро хлапе, което обаче има навика да се забърква в неприятности. Живее в малко градче в щата Охайо с 12-годишния си брат Йоли (Ерик фон Детен), баща им Уорд (Кристофър Макдоналд) и майка им Джун (Джанин Търнър).

Мечтата на Бобъра е да получи колело, а баща му се надява момчето да проявява по-голям интерес към отборните спортове. Някой му подсказва, че ако се запише в училищния футболен отбор, татко му ще бъде достатъчно впечатлен, за да му подари колело. Момчето го прави, но е толкова неловък с топката, че изживяването му действа по-скоро потискащо. Въпреки това, той получава мечтания велосипед, ала колелото му скоро бива откраднато от по-голямо момче в квартала.

25 октомври, неделя, 13.50 часа
Мама стачкува (Mom’s on Strike)
2002 / САЩ
Режисьор: Джеймс Кейдж
В ролите: Фейт Форд, Тим Матюсън, Флоранс Хендерсън, Спенсър Бреслин, Сара Гейдън и др.
Жанр: Комедия

Пам Харис – предана съпруга и майка на три деца – става рано всяка сутрин, за да приготви закуска, да опакова обяда и да закара децата на училище преди да отиде на работа. Изтощена и ядосана, че семейството й я приема за даденост, Пам обявява стачка! Един вестник разказва нейната история и Пам е поканена от Първата дама да стане Президентски пълномощник/комисар по родителството. Сега ролите се разменят и Пам се мъчи да намери време за семейството си, докато съпругът й Алан надява престилката и се бори с предизвикателствата на домакинството.

25 октомври, неделя, 15.40 часа
Съдружникът (The Associate)
1996 / САЩ
Режисьор: Доналд Патри
В ролите: Упи Голдбърг, Диан Уест, Тим Дейли и др.
Жанр: Комедия

Упи Голдбърг е в ролята на жена, която се опитва да преуспее на Уол Стрийт, но осъзнава, че трябва да създаде измислен бял партньор, за да успее. Предразсъдъците се пречупват трудно и Лаурел Айрис бързо научава това. За да я възприемат сериозно, тя трябва да работи за по-върастен от нея бял мъж или тя самата да се превърне в такъв.

25 октомври, неделя, 22.00 часа
До живот (Life)
1999 / САЩ
Режисьор: Тед Деми
В ролите: Еди Мърфи, Мартин Лорънс, Оба Бабатунде, Бокем Уудбайн и др.
Жанр: Комедия

Комедийните звезди Еди Мърфи и Мартин Лорънс участват в този забавен и трогателен филм за стойността на живота. Когато през 30-те години двамата се озовават на кораб на път за затвор в Мисури с доживотна просъда, те трябва да се научат да се примиряват с отдредената им съдба… И с компанията си. Мърфи и Лорънс са новата странна двойка, която „остарява“ във филма с великолепния грим на Рик Бейкър.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.