Светльо Витков гостува в „На инат“ – забранено за СЕМ! (ВИДЕО)

Светльо Витков напълни касичката на Марк О’Селски за нецензурни думи

В четвъртък вечер анимационният  водещ от предаването „На инат” по ТВ7Марк О`Селски, си беше поканил „Скакауеца” с три черни колана – Светльо Витков. Светльо влезе в студиото на заден ход и успя да подобри рекорда по брой нецензурни думи, казани в предаването.

Марк О’Селски се беше подготвил с касичка, в която госта да слага пари за всяка неприлична дума, която употреби в студиото, за да има пари за глобата от СЕМ. До края на интервюто тя доста натежа, но тези мерки не спряха логореята на Светльо. Той спомена, че за него в България и особено в телевизията, много хора са като анимационни герои.

След като обсъдиха гей скандала в РЗС и това, че Светльо иска вече да живее на село, колко голям родолюбец е и много други теми, които нямаха нищо общо една с друга, Марк О’Селски най-накрая успя да фокусира вниманието на госта си и да го попита какво е  постигнал за 20 години творчески напъни и усилия.

„Аз съм 40 годишен вече, така че се напъвам, откакто съм се родил. Същественото, което излезе е, че родих единство, творчество и красота”, заяви Витков.

Марк О’Селски попита певеца дали си е платил авторските права на Сузи Куатро и Крис Норман, за да им ползва мелодията за своята песен. „Сузи Куатро какво я боли, и дали е 4×4, куатро и така нататък въобще не ме вълнува” – отговори той.

В края на разговора Светльо Витков каза, че иска да е патка за да го отсвирват постоянно, а водещият отговори: „Това ми е 99 –тото предаване и досега не съм казал толкова простотии и чувал също така, много ти благодаря за което”.

Гледайте „На инат” и в петък, 29 октомври, когато навръх 100-ия брой на предаването гост ще е човекът, измислил явлението „Новогодишна програма”.  Режисьорът, преспал с четири поколения телевизионерки – небезизвестният Хачо Бояджиев!

Видео от гостуването на Витков:

Преди месец беше и при Слави:

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.