Светлината на моя живот финал, последен епизод – какво да очакваме?

На 15-и юни се навършват точно пет години от старта на снимките на една от най-обичаните индийски саги – „Светлината на моя живот“.

Рожденият ден на сериала съвпадна с излъчването на юбилейния 1400 епизод в Индия. По този повод бе разрязана и торта… Вижте видео:

„Празнуваме още по-силни“, гласи колаж, публикуван във фейсбук страницата на компанията-производителка на „Светлината на моя живот“…

Дипика Сингх, която зрителите познават като Сандия, и Сеериш Али (Чави) се включиха с лайв чат, за да честитят годишнината на целия екип. Красавиците поздравиха и своя фенка от България: „Целувки за Роси“… Вижте видео:

Този август най-вероятно ще бъде последен за „Светлината на моя живот“ в Индия…

Според слуховете, поредицата ще приключи окончателно на 15-и август.

„Миналата година „Светлината на моят живот“ бе най-гледаният сериал в ефира на Star Plus. Но в последните месеци рейтингът спадна драстично… А и на сценаристите им дойде до гуша от дрязгите между главните Анас Рашид (Сурадж) и Дипика Сингх (Сандия), които от дълго време хич не са в добри отношения“, издават източници.

Мелодрамата обаче обещава щастлив край – в предстоящите прощални епизоди Сандия ще забременее отново. Сценаристите са подготвили шоу като за финал…

Друга рокада в сюжета на сериала…

Каника Махешвари (Менакши) се отказва от „Светлината на моя живот“… Актрисата е категорична, че ролята й е отдавна изчерпана. „Каника е в търсене на нови професионални предизвикателства… Тя играе Мена от 5 години, но според нея героинята й не е била развита по възможно най-добрия начин“, коментират издания в Индия.

Поредицата ще завърши с приблизително 1500 епизода, а финалът ще бъде заснет този месец.

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2016 г.