Светлината на моя живот епизоди 1182 – 1196 + гледай онлайн, 20 – 24.06.2016 – Убиецът на Мохит е Сантош

На офицер Сандия Рати ще й се наложи да разследва действията на всеки един от своето семейство, за да установи кой е убиецът на Мохит. Тя се уверява, че той е убит и някой е посегнал на живота му, но не може да разбере, кой е убиецът. Сандия тръгва да проверява всички улики, като стига до портрета на убиец, който подозрително се доближава до този на Комал. Оказва се обаче, че тук е замесена и Емили, която скрива Комал, когато Сандия организира капан срещу нея.

В същото време кредиторите настояват Викрам и семейство Рати да платят дълговете на Мохит. Сурадж решава, че той ще поеме задълженията, след което прави нещо несвойствено. Запалва мотора си, но отказва да приеме помощ за него. Това силно озадачава Сандия, която подозира, че съпругът й също е замесен по някакъв начин в смъртта на брат си.

Когато Сандия се опитва да вземе отпечатъци от семейството си, всички се съгласят, с изключение на Емили. Отново Емили е тази, която съботира опитите на Комал да остави доказателства за смъртта на Мохит и ги унищожава. Съмненията на Сандия, че снаха й има нещо общо със смъртта на бившия си съпруг се оправдават. Тя наистина се оказва замесена, но не разкрива никакви подробности от случилото се помежду им.

В същото време Локеш се появява в участъка и разкрива, че той е убил Мохит. Сандия го умолява да запази признанията си в тайна, тъй като самата тя все още събира доказателства. Веднага след него идва и Емили, която признава, че е замесена в смъртта на съпруга си. Масло в огъня обаче налива не друг, а Менакши, която обръща внимание на Сандия върху странното поведение на Сурадж.
Самият той се опитва да вкара майка си в болница, но тя отказва да го послуша, докато не види Лалима омъжена за друг. В същото време постъпките му стават все по-странни, което кара Сандия да го подозира много повече .

УБИЕЦЪТ НА МОХИТ Е САНТОШ!

Сантош ще бъде заловена от Сандия и в съда ще разкаже всичко както и самопризнание,че е убила сина си! А защо Емили се държи странно и се опитва да заличи уликите? Защото тя мисли,че е била дъщеря й- Пари.Понеже детето е таяло омраза към баща си. Пари е в шок,защото подозира майка си.А Сурадж мълчи, защото прикрива Сантош!

Инфо: Светлинaтa нa моя живот Официaлнa стрaницa и Светлинaтa нa моя живот/Diya Aur Baati Hum

Коментари (0)

Публикувано в на 19 юни 2016 г.