Светлината на моя живот, епизоди 1006, 1007, 1008 / 07.03.2016 от bTV с онлайн видео и снимки

Светлината на моя живот, епизоди 1006, 1007, 1008 / 07.03.2016 от bTV

Прочетете какво ще се в следващите епизоди на хитовия индийски сериал „Светлината на моя живот“, излъчващ се всеки делник от 15:30 до 17:00 часа по bTV.

Шест години след мистериозното изчезване на Ванш от болницата, той и близнакът му Вед се срещат за първи път. Голямата загадка около изчезването на единия син на Сандия и Сурадж най-накрая е разкрита, а в основата се оказват Анкур и Анкита.

Семейство Рати посреща нови и стари членове на фамилията. След дългогодишно отсъствие, Мохит също се завръща и съжалява, че е изоставил Емили и дъщеря им Пари. Самата Емили е доста зле настроена срещу съпруга си, който е предал любовта й, но въпреки това е готова да му прости и да го приеме отново. Не толкова добро е отношението на Сандия, с която той влиза в директен сблъсък. Това по-късно води до нови проблеми между двамата.

Вед заявява на родителите си, че иска да постъпи във военно училище, въпреки че Сандия е против. Сурадж обаче отстъпва пред желанието на сина си. Останалите от фамилията също убеждават полицайката. В крайна сметка младата жена се съгласява и отстъпва пред настояването на съпруга си.

В училището обаче за първи път виждат близнака на Вед – Ванш. Оказва се, че още преди години Анкур и Анкита са взели детето, отнемайки на Сандия и Сурадж правото дори да го познават. Двамата заплашват семейство Рати, че никога повече няма да го видят, ако се доближат до малчугана. И ги предупреждават да държат Вед далеч от брат му.

Мохит и Сандия се карат заради неговото бягство, а тя го укорява. По време на скандала, той я предизвика да доведе Ванш в дома им. Сандия побеснява и заплашва да каже на Пари, че баща й я е изоставил. Единствено бързата намеса на Сантош предотвратява скандала.

Драмата продължава до момента, когато Ванш и Вед все пак се срещат. Близнаците се обзалагат кой ще спечели състезанието за най-добър костюм. Ванш иска да носи военна униформа, но Анкур го спира. Вед пък се появява облечен като сладкар, а учениците му се смеят.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Светлинaтa нa моя живот/Diya Aur Baati Hum

Коментари (0)

Публикувано в на 7 март 2016 г.