Светла Иванова запалена по йогата, стана патрон на турнир

Проведе се Втори Национален Турнир за купа „Веселин Лучански”

На 04.07.(събота) се проведе Втори Национален Турнир за купа „Веселин Лучански”, организиран от спортен клуб „Скорпион” и Фондация „Йога” със съдействието на Столична община, Район Триадица и под почетения патронаж на Светла Иванова.

Певицата бе поканена от председателя на фондация „Йога” и Спортен клуб „Скорпион” Даниел Петров, който е първият и единствен българин, станал световен шампион по йога в Уругвай (1999г).

Светла се занимава с йога от 15 години и сподели, че само за шест месеца след раждането на сина й Виктор е успяла само с йога упражнения да свали 20-ина килограма. Миналата година бе председател на журито на турнира.

В някой от клиповете й използва елементи от йога, „защото изглеждат много атрактивно”, но иначе практикува за здраве и добра форма.

В момента певицата работи върху втори албум с продуцента на Gravity Co. Първата песен от него ще видим в началото на септември.

Тогава ще излезе и втората книга на певицата, която ще е нещо като продължение на първата – „Забранено до 18!”, защото героинята е една и съща.

Книгите могат да се четат и самостоятелно. Най-вероятното заглавие на новият й роман се очаква да бъде „Забранено до 21!”.

Турнирът, в който участваха клубове от цялата страна, се проведе в зала Триадица.
В 16ч. посетителите имаха възможност да присъстват на открит урок по йога системата воден лично от Веселин Лучански, който е един от основателите на йога за България.

Той се върна специално от Канада, където преподава за турнира, кръстен на него.

Преди няколко дни гостува в шоуто на Слави. Трифонов остана впечатлен от позитивното излъчване и перфектната физика на йогина, както и от атрактивното счупване на нож в меката част на шията, но не опита да повтори демонстрацията за разлика от преди години, когато гост му беше певицата Светла Иванова. Тогава той активно се включи в йога упражненията, които тя му показа.

Една от най-красивите и ефектни дисциплини на турнира, която впечатли публиката беше денс-йогата.

Абсолютният шампионат бе спечелен от Ива Благоева на 20г. от спортен клуб „Скорпион”.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2009 г.