Сватбата на Силвия Кацарова застигна Кейт и Уилям

Силвия Кацарова и Любомир празненство на Любовта

Изпълнителката наОбещай ми любов Силвия Кацарова доказа, че любовта и щастието са неподвластни на възрастта

Силвия и Любомир – човекът, който открадна сърцето й, разкриха подробности около своята приказна сватба ексклузивно пред списание Story. В новия брой, който излиза на 2 септември, читателите ще видят как този важен момент от живота на човек може да бъде стилно, примерно и едновременно весело и пълно с изненади събитие. А за да бъде всичко толкова перфектно, дъщерята на Силвия – Теди Кацарова, пое огромна част от организацията и дори по време на празненството внимаваше и за най-малките детайли.

Вечерта преди сватбата младоженците и техните приятели си спретнаха пищен бал с маски, което не попречи на другия ден гостите да са в отлично настроение и готови за още забавления. Часове преди началото на церемонията, Силвия блестеше от щастие, заобиколена от най-близките си приятелки, дошли от различни точки на света, за да бъдат с нея в този специален момент. А докато дамите се забавляваха, младоженецът, който беше и рожденик, с нетърпение чакаше да зърне своята любима

Типично за дамите Кацарови, всичко беше перфектно и обмислено до най-малката подробност. Освен нестандартната булчинска рокля, закупена от бутик в Истанбул, Силвия смени още няколко рокли по време на събитието. Теди, придружавана от Мистър Турция 2002 – Мерт Калъч, също не отстъпваше по стил на майка си. Тя заедно с Драго Драганов, който се изяви като блестящ церемониал-майстор, бяха подготвили разнообразна програма и много изненади за младоженците и техните гости.

Сватбата, освен български традиции, включваше и много елементи от други култури. Гостите се насладиха на екзотична арабска кухня, имаше френски дворцови танци, а благодарение на скандинавска сватбена игра, читателите на Story ще научат пикантни подробности за връзката на младоженците.

Читателите на Story ще видят още много интересни моменти от сватбата, която беше сравнена с тази на века – на Уилям и Кейт Мидълтън от очевидец и на двете тържества. Коя е песента за първия танц на младото семейство, какви подаръци получиха и къде ще прекарат своя меден месец, читателите ще научат от списание Story на 2 септември.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.