Сватба свързва „Мелодията на сърцето“ и „Сълзи над Босфора“ с онлайн видео и снимки

Сватба свързва „Мелодията на сърцето“ и „Сълзи над Босфора“

Сватба свързва „Мелодията на сърцето“ със „Сълзи над Босфора“

Йозге Йоздер, принцеса Джавидан от турския сериал „Мелодията на сърцето“, е омъжена за Тансел Йонгел, който играе ролята на учителя Керем в „Сълзи над Босфора“. Този месец двамата празнуват две години от щастливото събитие.

Актьори обаче са толкова ангажирани, че рядко имат време да прекарат заедно. „Ако се срещнем с мъжа ми, ще си направим дете”, казва през смях Йозге, която е влюбена в професията си. На 1 април тя навърши 31 години, но не смята да има деца преди да стане на 33-35. „Има толкова неща, които искам да направя. Когато съм готова, ще имаме и деца”, казва тя.

Най-голямата й мечта е заедно с Тансел да направят пътуващ театър и да обикалят с него по села и градове.

През последните четири сезона Йозге игра в два сериала и има непрекъснати ангажименти в театъра: „Изморих се, но толкова обичам професията си, че като почина един месец, веднага започва да ми липсва”.

Последният филмов проект, в който участва Йозге Йоздер, е „Игрална зала” на режисьора Бопач Ергювенч. Това е психотрилър, който Йозге оприличава на известния „Паник стая“ с Джуди Фостър. Това ще бъде първата главна роля за Йозге, играла вече в няколко филма, но все второстепенни героини.

Тя има много ангажименти в театъра. Играе редовно в постановките на Истанбулския държавен театър, а има предложения и от частни театри. Гост актьор в Истанбулския държавен театър през миналия сезон беше и нейният съпруг Тансел Йонгел, който играе постоянно в държавния театър в Трабзон.

Коментари (27)

Публикувано в на 27 август 2009 г.