Сузанита гадже с Мистър Менхънт Даниел Георгиев

Сузанита си хвана батко! Щерката на Орхан Мурад бе забелязана да интимничи с носителя на титлата „Мистър Менхънт 2012“ Даниел Георгиев по време на светско парти в Слънчев бряг миналата седмица.

Мачото е на 23 години, а Сузи едва на 14. Новата светска двойка се появи като жури на конкурса „Best Summer Model“.

Двамата избягваха да интимничат по време на шоуто, но после се усамотиха настрани и си размениха няколко целувки и ласки, които не останаха незабелязани от присъстващите. На партито беше и майката на Сузанита, която по всичко личи, че няма против щерка й да се задява с един от най-красивите българи, съобщава „Телеграф“.

Даниел нашумя в светското пространство у нас, след като бе избран за модел на „Долче и Габана“ в Милано. Той е топмодел и често участва в ревюта и на „Армани“.

Новата музикална сензация Сузанита обясни защо гласът й звучи много фалшиво на места в единствения й хит „Луцифер и Буда“.

По време на записа на парчето щерката на Орхан Мурад работила с две студия, което й изиграло лоша шега.

„Наистина на места звуча фалшиво и знам, че мога да го изпея много по-добре, но просто техниката в двете студия е различна. От там нивото на музиката, гласът ми, инструментите, всичко се променя“, разясни проблема Сузанита в интервю пред „Vbox7“.

Тя ще продължава да се занимава с музика, понеже това било нейна мечта от дълги години.

За да насърчи дъщеря си Орхан Мурад пък обмисля да премести семейството си в София. Сега фамилията на фолкпевеца живее в Пловдив, но столицата предлагала повече възможности на дъщеря му, пише „Хотнюз“.

Припомняме, че парчето на Сузанита бе свалени от „YouTube“ заради нарушени авторски права. В него се пее: „Обладана ли ти се струвам? Да, от Луцифер и Буда! Леле откачам – толко ми е яко! Басът ви кърти, знам и мене майко… „.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2017 г.