„Сувенир“ на Миро – нов видео хит /премиера/

Гледай клипа онлайн – официално видео: https://vbox7.com/play:9607ae48fe

МУЗИКА И ТЕКСТ МИРО,
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ПРОДУЦЕНТ – АУДИО, АРАНЖИМЕНТ И КИТАРИ – ФИЛАДЕЛФО КАСТРО,
РИТЪМ СЕКЦИЯ ДИЕГО КОРАДИН,
БАС АЛБЕРТО БОЛАТИ @Vibe Studio (Italy)
РЕЖИСЬОР ВИДЕО: ЦВЕТИ ДИМИТРОВА, ИВАН ГЕГОВ
ОПЕРАТОР: ГЕОРГИ МАРИНОВ – ГОПA

Изработен в Комо /Италия/, София и Ню Йорк, сингълът е първият от сътрудничеството на Миро с популярни италиански музиканти.

Филаделфо Кастро (filadelfocastro.it ), част от екипа на легендарната група ПУХ( pooh.it ) , Ерос Рамацоти и др. е автор на аранжимента, изпълнителен продуцент и китари в „Сувенир”. Ритъм секцията е на Диего Корадин.

Видеоклипът по музика и текст на Миро е заснет навръх рождения ден на изпълнителя в пернишкия театър „ Боян Дановски” , със съдействието на Община Перник и лично на кмета на града Росица Янакиева.

Клипът е режисьорски дебют на Цвети Димитрова, работила с Миро върху специалните ефекти в „Август е септември” , „Върха на планината” и „Ангел си ти”. В клипа участват Иво Захариев /Под Прикиритие, Пистолет, куфар и три смърдящи варела/, авторката на романи Людмила Филипова /Мастиленият лабиринт, Анатомия на илюзиите/, племенникът на Миро – Давид и други.

Обновеният сайт на Миро ще бъде активен в петък, 10 май, отново на стария си адрес www.miro.bg.

Навръх Гергьовден се проведе осминафиналът на надпреварата в „Гласът на България“. Във вторник вечерта ще бъдат излъчени и елиминациите след петия концерт на живо, които ще ни лишат от още четирима участници – по един от всеки отбор. Елиминираните вече са известни, защото записите на елиминациите се извършват непосредствено след концертите. Зрителите на bTV обаче ще научат имената на отпадналите в деня след шоуто на живо.

По време на последния концерт Миро разкри, че има намерение да издаде специален албум, в който ще даде поле на изява на младите таланти от отбора му, съобщава Fakti.bg.

„Моите сладури, от моя отбор така или иначе ще участват в албума, който изработвам в момента“ – заяви певецът, но не пожела да даде повече подробности за проекта.

В края на месец април Миро направи официална премиера на новото си парче „Сувенир“ именно на сцената на „Гласът на България“.

Във вторник, 7 май, в интернет изтече и официалният клип към песента. Гледай сега!

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.