SuperHeavy – супер звезди сформират супер група! (аудио)


Супергрупата SuperHeavy – новата тежка артилерия в музиката!

Супергрупата SuperHeavy е повече от емблематична – чуйте само имената на членовете й! Това са: Mick Jagger, Dave Stewart, Joss Stone, A R Rahmen и Damien Marley. Всички те съчетават индивидуалните си стилове и създават нов уникален по рода си жанр.

„Комбинацията на толкова разнообразни музиканти, различните точки на света, където са записани парчетата – всичко това допринася за космопотлитното звучене на албума“, казва Samantha Sissons – продуктовия мениджър на сборната формация.

Водещият сингъл „Miracle Worker” е прекрасно съчетание между стиловете на всеки член на групата, и вече успешно се върти по световните радиостанции.

Първоначалната идея е била бандата да се промотира онлайн през различни музикални социални мрежи. Логично е, след като сборът от всички фенове на отделните изпълнители надхвърля 12 милиона. Стремежът на Samantha е SuperHeavy да придобият дори още по-голяма популярност.

Групата се ражда след като Mick Jagger и Dave Stewart се замислят как ли ще звучи колаборация между изпълнители с напълно различни стилове.

Mick споделя: „Davе искаше да направи запис с разнообразна група музиканти, в която всеки да има различен музикален произход. Въпреки че всеки изпълнител е основно блус музикант, рок музикант или твори в някакъв друг жанр, той искаше да съчетае стилове, които взаимно ще си подхождат. Казах му, че идеята е великолепна, но не съм и предполагал, че ще се осъществи“.

Албумът на уникалната формация SuperHeavy излиза на музикалния пазар края на септември.

Вижте SuperHeavy в студиото тук:

Коментари (0)

Публикувано в на 10 август 2011 г.