Супер сериалът „Лагуна бийч“ започва по CITY, на български!

Лагуна Бийч – по CITY TV  от четвъртък, 18 август

Най-успешната MTV продукция се излъчва вече и в България

Този четвъртък в 18 ч. по CITY TV гледайте първия епизод от риалити шоуто Лагуна Бийч. Това е втората оригинална MTV продукция, която ще се излъчи по българската музикална телевизия.

През юни CITY TV и MTV стартираха съвместната си работа с излъчването на Шоуто на Парис Хилтън – Моята най-добра приятелка. То предизвика изключителен зрителски интерес и бе най-предпочитаната програма за гледане между 21:00 и 22:00 в понеделник от зрителите на музикални телевизии. Големият финал на шоуто предстои този понеделник – 22 август от 21:00 ч.

Този четвъртък пък стартира и първият сезон на Лагуна Бийч. Сериалът, който достига до повече от 65 милиона зрители и е сред най-успешните продукции на MTV. Сериите са специално адаптирани на български език за CITY TV.

Лагуна Бийч проследява ежедневието на седем готини тийнейджъри, които водят бляскав живот в красив град край океана, с чисти плажове и къщи за милиони долари. От детската площадка до гимназията, Стивън, Кристин, Лорън, Ло, Кристина, Трей и Морган споделят живота си в малката общност и ходят в една и съща гимназия.

Тази група е задружна клика и сериалът проследява живота, отношенията, приятелството, семействата и домовете им. От пролетната ваканция до завършването на гимназията и кандидатстването им в колежа, те ни канят по пътя си, докато се сблъскват с драмите на истинския живот.

Предаването проследява Лорън Конрад, водещия герой за пилотния сезон, през последната й година в училище, докато тя се посвещава на модата и влиза в конфликт с друга героиня – Кристин в борба за любовта.

Не пропускайте Лагуна Бийч всеки четвъртък от 18:00 и повторението – всяка неделя от 13:00.

Laguna Beach Introduction

Laguna Beach – The Series

Laguna Beach Theame

Laguna Beach Soundtrack – Atherton – California

Коментари (0)

Публикувано в на 18 август 2011 г.