Super Bowl 2014 на живо по FOX с български превод

Super Bowl 2014 – 3 февруари, 01:30, пряко по FOX

Тази година за първи път почитателите на Американския футбол в България ще могат да се насладят на живо по българска телевизия на зрелището на сезона – Super Bowl 2014 между отборите на Seattle Seahawks и Denver Broncos на стадиона в Източен Ръдърфорд в Ню Джърси. От FOX International Channels са закупили правата за излъчване на срещата за територията на България и на други балкански страни. Така двубоят може да бъде проследен на живо в ефира на FOX на 3 февруари от 01:30 българско време (18:30 – 2 февруари местно време) във Full HD качество.

Почитателите на американските спортове в България бяха лишени от двубоите от НФЛ, НХЛ и други спортове след като миналата година бе закрит международният спортен канал ESPN America, който предаваше пряко за България и други държави от Европа тези събития в HD, включително и Super Bowl. За първи път тази година обаче най-чаканото събитие от Американския футбол ще може да бъде проследено в ефира с български коментар. Организаторите на срещата обещават зрелищно шоу на полувремето с участието на Бруно Марс и легендарните Ред Ход Чили Пепърс.

Официална информация от FOX:

FOX за първи път излъчва на живо НФЛ SUPER BOWL  

Super Bowl XLVIII ще се излъчи за първи път на живо по каналите на FOX International Channels в Европа. Повече от 12 милиона домакинства ще гледат на живо Националната футболна лига по FOX Sports в Италия, Холандия, Турция и Кипър и по FOX в Гърция, България, Сърбия, Хърватска и Словения. Super Bowl XLVIII, с участието на Националната футболна лига на Сиатъл Сийхоукс и Националната футболна лига на Денвър Бронкос, ще се проведе на стадиона MetLife в Източен Ръдърфорд, Ню Джърси, на 2 февруари 2014 г. (неделя срещу понеделник) от 1:25 през нощта българско време.

Това е първото излъчване на Super Bowl на живо по каналите на FIC в Европа и представлява още една стъпка в стратегическия ангажимент на компанията към спорта. Благодарение на глобалния обхват на FOX Sports, феновете на НФЛ в Европа ще видят ексклузивната продукция на Super Bowl, дело на FOX САЩ. Телевизионният премиерен екип на НФЛ се състои от коментатора, Джо Бък, анализатора на футболната лига в Залата на Славата, Трой Айкман, Пам Оливър и Ерин Андрюс.

Super Bowl е най-гледаната телевионна програма в САЩ, с най-висок рейтинг и се радва на забележителен медиен интерес по света. Събитието е световен феномен, съчетаващ спорт и шоубизнес. Освен на футболната игра, голямо внимание се отделя и на знаменитостите, които участват всяка година, по начин, подобаващ на едно истинско холивудско събитие. В тазгодишното полувреме шоуто на Pepsi Super Bowl XLVIII ще покаже американският музикант Бруно Марс и легендарните Ред Хот Чили Пепърс.

Частично е използвано инфо на BGTVNews.Wordpress.com

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.