Супер Бианка е арестувана, плаче – ВИДЕО и протест!


Арестуваха Супер Бианка заради президента!!!

Клипчето по-горе е качено със заглавие „Скандално: Охраната на Президента Гоце нарежда арест на Супер Бианка“ и описание: „Президента на БЪЛГАРИЯ е НЕЩАСТНИК !!!!!“

Във вторник сутринта Супер Бианка бе арестувана в РПУ Перник. Тя е задържана по две обвинения.

Първото е, че не носи лични документи в себе си по време на опита си да вземе интервю от президента Георги Първанов.

А второто обвинение е в симулиране на припадък, след като хора от НСО проявяват насилие спрямо нея.

Тази груба проява от страна на охраната на държавния глава е заради опита им да спрат репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей” да отиде при Георги Първанов. Тя е искала да вземе поредното си интервю по случай празника на град Перник. Това бе и поводът за посещението на президента в родния му град.

По закон Бианка остана в районното управление на Перник до установяване на нейната самоличност.

Всички подробности по случая бяха излъчени в „Шоуто на Иван и Андрей”, извънредно на живо от 22:00 часа по Нова телевизия!

Гости бяха самата Супер Бианка и журналистите Сашо Диков и Иво Инджев!

пълен запис можете да видите тук: http://play.novatv.bg/program/shoutonaivaniandrei

ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ

ОТ „МЕЖДИННА СТАНЦИЯ” ООД

ОТНОСНО АРЕСТА НА БИАНКА ИЛИЧ

Тази сутрин репортерът на „Шоуто на Иван и АндрейБианка Илич, известна с артистичния псевдоним Супер Бианка, беше възпрепятствана да изпълни служебните си задължения от служители на НСО и Първо Районно Управление – „Полиция”, град Перник.

На 19-и октомври 2010, вторник, при опит да вземе интервю от президента Георги Първанов в Перник (наред с всички останали репортери), Бианка беше спряна от охраната по грубиянски начин. Неофициално ни бе заявено, че служител на НСО е наредил на полицията да я арестува по обвинение, че няма лични документи.

В качеството си на продуцент на Бианка Илич „Междинна станция” ООД категорично протестира срещу действията на НСО и служителите на Първо районно управление на МВР в Перник, които попречиха на нашата репортерка да свърши своята работа.

Едно уточнение: тъй като Супер Бианка носи сценичен костюм по време на снимки, нейните документи винаги стоят в служебния автомобил.

За нас е необяснимо защо на полицаите беше наредено да я отведат в ареста и там да установяват нейната самоличност, след като това можеше да се случи непосредствено до мястото на инцидента.

За нас е напълно неприемливо охраната на президента да проявява негативно и целенасочено отношение срещу представител на наше предаване. Не сме забелязали служителите на НСО да се отнасят със същия груб подход към представителите на други медии.

Не очакваме да получим извинение, но смятаме, че най-малкото е необходимо да има публично обяснение за неадекватното поведение на охраната на президента. Дотогава за нас действията на НСО и Първо Управление – „Полиция” Перник са чиста проба погазване на свободата и етиката спрямо представител на медиите в демократична държава.

Продуценти на „Междинна станция” ООД

Иван Христов

Андрей Арнаудов

Извън гореописаните катаклизми,

Супер Бианка успя да разсмее министър Цветанов

Супер Бианка взе интервю от най-рейтинговия политик в момента в България (след Бойко Борисов) – вътрешния министър Цветан Цветанов. Супер героинята от вечерното шоу на Иван и Андрей и министър Цветанов се засякоха на церемонията по награждаването за най-добри спортисти в МВР.

Според министъра на вътрешните работи високите спортни постижения правят и служителите на МВР по-добри, тъй като спортът винаги дава качества, които, естествено, са важни за служителите.

Супер Бианка попита г-н Цветанов дали се притеснява от проверките на НАП. Заедно с въпроса си шарената репортерка му даде и предложение, тъй като тя може да лети, да извърши тази проверка при това за без пари вместо хеликоптерите на НАП. Министър Цветанов се съгласи и прие предложението на супер блондинката с усмивка.

На въпрос дали жена като Супер Бианка има място в структурите на МВР, министърът на вътрешните работи обясни: „Всеки един български гражданин има място в системата на МВР, стига да покрие критериите за кандидатстването!”.

За това как ще коментира обвиненията на Яне Янев Цветан Цветанов заяви, че е дал достатъчно отговори и тази тема за него е приключена.

За довиждане Супер Бианка успя да размекне иначе доста сериозния и строг министър Цветанов с репликите: „Прекрасен сте! Много Ви харесвам, да знаете!”.

Колегите на Супер Бианка от останалите медии трябва да признаят, че успяха да вземат интервю от вътрешния министър благодарение на чара и находчивостта на летящата журналистка от „Шоуто на Иван и Андрей”!

Коментари (3)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.