„Супер 8“ (2011) – нов трилър от Нова ТВ, видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 2 и 3 ноември 2013 г., събота и неделя

02 ноември, събота, 21.00 часа
Супер 8 (SUPER 8)
2011 / САЩ
Режисьор: Джей Джей Ейбръмс
В ролите: Ела Фанинг. Джесика Тък, Кайл Чандлър, Джоел Кортни, Джоел Маккинън Милър, Райли Грифитс, Зак Милс и др.
Жанр: Трилър

Гледай видео анонс онлайн

Мистериозният психотрилър на Джей Джей Ейбрамс ни връща назад във времето в края на70-те години на миналия век, когато група приятели стават свидетели на влакова катастрофа в Охайо, докато снимат със своята камера „Супер 8”. Благодарение на записа, по-късно разбират, че инцидентът не е случаен. Този факт води до сериозни последици – изглежда извънземни сили са замесени в случващото се.

02 ноември, събота, 00.15 часа
Миг на гениалност (FLASH OF GENIUS)
2008 / САЩ, Канада
Режисьор: Марк Ейбрахам
В ролите: Грег Киниър, Бил Лейк, Дърмънт Мълрони, Лорън Греъм и др.
Жанр: Драма

Гледай видео анонс онлайн

Когато Боб изобретява приспособление, което би могло да се използва от всеки автомобил по света, семейството му смята, че е открило златна мина. Надеждите им обаче са смазани от автомобилните гиганти, които се опитват да омаловажат откритието. Игнориpaн и заплашван, Боб не може да се примири със случващото се! Филмът е базиран по истинската история на изобретателя – професор Роберт Кеарнс.

03 ноември, неделя, 20.00 часа
Мисията невъзможна: Режим Фантом (Mission Impossible: Ghost Protocol)
2011 / САЩ, ОАЕ, Чехия
Режисьор: Брад Бърд
В ролите: Том Круз, Саймън Пег, Джеръми Ренър, Михаел Нюквист, Мишел Монаган, Винг Реймс, Том Уилкинсън и др.
Жанр: Екшън-трилър

Гледай видео анонс онлайн

Том Круз се завръща в ролята на Итън Хънт. Тайните служби, чиито агент и той, са закрити след несръчната им намеса в международен заговор за терористична атака над Кремъл.

Президентът на САЩ обявява началото на режим „Фантом”. Итън Хънт и неговия нов екип ще трябва да преминат в дълбока нелегалност и да рискуват всичко, за да изчистят името на организацията. Те не могат да разчитат на никого, нито да осъществяват контакт с други агенти от шпионската мрежа. Всичко е заложено на карта като рискът от провал никога не е бил по-голям.

03 ноември, неделя, 22.40 часа
Съдия Дред (JUDGE DREDD)
1995 / САЩ
Режисьор: Дани Кенън
В ролите: Силвестър Сталоун, Арманд Асанте, Балтазар Гети, Юрген Прохнов, Макс фон Сюдов, Роб Шнайдър и др.
Жанр: Екшън-трилър

Гледай видео анонс онлайн

Силвестър Сталоун изпълнява ролята на легендарния съдия Дред в този изпълнен с емоции екшън епос по мотиви от популярния научно-фантастичен комикс “2000 година: Съдията Дред”. Филмът разкрива един бъдещ свят, където Земята е станала свирепа като своите обитатели. Природните бедствия се редуват с необичайна честота – заметресения, пожари, наводнения. Анархия и страх царят сред оцелелите. Държавните системи са в пълен хаос. Няма адвокати, няма съд, няма и правосъдие – докато не се появява съдия Дред. Той е едноличен полицейски отряд, съдия и изпълнител на присъдите…

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2013 г.