СУПЕР 7 се превръща в мощен, хитов детски канал на 1 юни


Детският канал СУПЕР 7 стартира „ВАКАНЦИЯ СЪС СУПЕР 7” – нова лятна програмна схема

В деня на детето – 1ви юни, телевизията ще излъчи целодневен маратон от любими сериали и пилотните епизоди на две нови хитови поредици – „Железният алхимик” и „Лошо куче”

Първият специализиран телевизионен канал за деца и юноши у нас – СУПЕР 7, започва излъчването на нова лятна програмна схема под мотото „Ваканция със СУПЕР 7”, чийто старт ще бъда даден в деня на детето – 1 юни.

Ваканцията ще е повече от вълнуваща за малките зрители на канала, които ще имат възможност да се забавляват заедно с любимите си герои от новите сезони на сериалите на Джетикс – „Ах, Анди” и „Ин Ян Йо”, премиерни за България. Децата ще могат да споделят почивните си дни и с любимия анимационен герой на своите родители – Пинко Розовата Пантера, а в разгара на лятото ще бъде даден стартът на хитовия сериал на Nickelodeon и  MTV, гледан от тийнейджърите по целия свят – i-Карли.

Всяка вечер от 20 до 21.30 ч. лятната програма на СУПЕР 7 ще предлага и разнообразие от игрални филми, предназначени, както за децата, така и за техните родители.

По случай Международния ден на детето – 1 юни, телевизията ще зарадва малките си зрители с целодневен филмов маратон, както и със старта на две нови хитови поредици – „Железният алхимик” и „Лошо куче”.

Пилотният епизод от поредицата „Лошо куче” ще започне в 18.45 ч. на празничния 1 юни и ще се излъчва всеки  ден. Главните герои в сериала се сблъскват с безброй приключения, които ги учат на вечни житейски ценности като честност, себеотдаване, приятелство и вярност.

Празникът на детската анимация продължава веднага след това с гледания от милиони деца по света сериал от типа японска манга – „Железният алхимик”, чийто начален час на излъчване е 19.10. Действието на завладяващата поредица пренася зрителите в необятния свят на забранената наука за човешката алхимия, където главните герои – братята Алфонс и Едуард, се сблъскват с вълнуващи мистерии в търсене на могъщия Философски камък.

За телевизия СУПЕР 7:

СУПЕР 7 е първият български, детски телевизионен канал, излъчващ програми, предназначени за деца и юноши. Адаптирана на български език, с високо съдържателно и техническо качество, детската програма на СУПЕР 7 преследва не само чисто развлекателни, но и образователни цели.

Коментари (6)

Публикувано в на 20 май 2010 г.