Sunsin – роди се нова фирма за потни хаус приключения!

Sunsin ще организира летни фиести в София, Варна и Слънчев бряг

SSS Production представи новия си парти лейбъл Sunsin, като продължение на успешните “Drugness Relief Party” и “United in Diversity”, събрали стотици хаус фенове в столичните клубове Ялта и Червило.

Лейбълът Sunsin цели да разшири и разнообрази лятната хаус сцена в страната, както и да предложи една интересна алтернатива за забавление в нощна България.

Началото на летния сезон Sunsin ще постави във варненския клуб ID на 10 юни (четвъртък) 2010 г. Гост на събитието ще бъде придобилият напоследък голяма популярност у нас нюйоркски диджей – Bolivar.

От шест години насам DJ Bolivar е неизменна част от нощният живот на голямата ябълка, като пуска на известни партита като „Asseteria Party” в Show/Arena и в клубовете „Club Cheetah”, „Discotheque” и др. Столичани, които познават диджея от участията му в Червило и Escape, също ще могат да се насладят на неговия трайбъл хаус стил на следващия ден – 11 юни (петък) в ID Club – София.

Партита „Sunsin” в „ID Club”, преминават в съдружие със запазения парти лейбъл на клуба „We Love DJs”, чиито гости досега са били  – DJ Phil Romano, DJ Marco Da Silva, Matinee Group и др. Танцьори на събитието ще бъдат популярния драг куин (Drag Queen) артист Наташа Рич и клубната икона Даниела Арнаут.

Третото парти на Sunsin, ще се състои на 28 август (събота) 2010 г. в Cacao Beach, Слънчев бряг и ще е официалното закриващо парти за сезона на Cacao. Гости на събитието ще са DJ Tarkan и VSag, които не са пускали заедно по българското черноморие от три години насам. Организаторите обещават, че това ще бъде едно от най-мащабните партита за сезона в Слънчев Бряг.

dj bolivar @ chervilo

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2010 г.