Студентска мания по Емануела – нощни снимки

Аплодисменти за „огнената“ уста на Емануела в The Cotton Club

Скандалната прима на ‘Ара мюзик” и този месец продължава да е в центъра на всички горещи новини с бурния си любовен живот, а шумотевицата около нея възбужда интереса и на най-големите противници на поп-фолка.

The Cotton Club едвам успя да побере почитателите на Емануела от цяла София. По всичко личеше, че красавицата  се наслаждава на успеха в кариерата си и знае как да подържа интереса около себе си.

За най-страстните фенове звучаха хитове като “Големите рога”, “Преди употреба прочети листовката” и “Отзад мини”, а “огнената” уста на Емануела, изстрелваща пиперливи закачки през цялата нощ, бе аплодирана многократно.

Фенове, омагьосани от най-красивия изумруден поглед във фолк бранша, окупираха сцената и разкършиха тела под ритмите на топ парчетата “Всичко се връща” и “От моята уста”.

Фолкдивата, чието име за последните седмици бе свързвано с тези на Денис Касъмов, пернишкия бизнесмен Слави Транспорта и самата холивудска звезда Жан-Клод ван Дам, демонстрира прекрасно настроение и завладяваща енергия на сцената, която се предаде и на всички гости в заведението.

Малко по-късно звездната нощ с Емануела се прехвърли в Club Playhouse, където изпълнителката вдигна шумно афтър-парти със студентите от Лесотехническия университет.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 ноември 2011 г.