Студенти умират в крясъци в японска премиера от bTV Cinema!

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за 18 – 24 март 2013 г.

ВТОРНИК, 19 март
00:00
ПРЕМИЕРА: Пропуснато обаждане
Оригинално заглавие: One Missed Call (Япония, 2003г.)
Жанр: Трилър, Ужаси, Психо
Режисьор: Ерик Валете
В ролите: Едуард Бърнс, Джесика Браун, Шанин Сосамон, Ана Клаудия Талансон

Гледай видео анонс онлайн

Случва се веднъж. После втори път. После трети. Различни студенти получават смразяващи кръвта съобщения на гласовата поща на телефоните си. Те идват от бъдещето. Всеки запис е на собствените им отчаяни викове, преди да умрат. И всеки се превръща в действителност.

Ужасът е, когато разбереш за пропуснато обаждане в тази шокираща адаптация на хитовия японски трилър „Chakushin ari”. Дали поредицата от потресаващи обаждания има един инициатор? Дали има нещо, което свързва всички жертви? Студентката по психология Бет Реймънд (Шанън Сосамон) и детектив Джак Андрюс (Ед Бърнс) се мъчат да намерят отговорите. И трябва да побързат. Защото следващото пропуснато обаждане е за Бет.

СРЯДА, 20 март
21:00 ЧАСА
Черен август
Оригинално заглавие: Black August (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Драма
Режисьор: Сам Стайлс
В ролите: Дон Уилямс, Дарън Бриджит, Гари Дурдан, Езра Стенли Дон Уилямс Дарън Бриджит Гари Дурдан Езра Стенли

Гледай видео анонс онлайн

Филмът разказва историята на затворника активист Джордж Лестър Джаксън, който води един от най-насилствените бунтове в историята на Сан Куентин.

ЧЕТВЪРТЪК, 21 март
00:00 часа
Свободни стаи
Оригинално заглавие: Vacancy (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Екшън, Трилър
Режисьор: Нимрод Антал
В ролите: Люк Уилсън, Кейт Бекинсейл, Франк Уейли, Итън Eмбри

Гледай видео анонс онлайн

Когато колата на Дейвид (Люк Уилсън) и Ейми Фокс (Кейт Бекинсейл) се разваля в средата на нищото, те са принудени да прекарат нощта в усамотен мотел, а единственото им забавление е телевизорът – докато не разбират, че нискобюджетните филми, които гледат, са снимани в тяхната стая.

Заплашвани от скрити камери, които улавят всяко тяхно движение, и попадащи в капана на стаи, коридори и подземни тунели, Дейвид и Ейми трябва да се борят за живота си преди да са се превърнали в следващите видео-жертви.

ПЕТЪК, 22 март
21:00 ЧАСА
От люлка до гроб
Оригинално заглавие: Cradle 2 the Grave (САЩ, 2003 г.)
Жанр: Драма, Приключенски, Криминален
Режисьор: Анджей Бартковяк
В ролите: Джет Ли, Ди Ем Екс, Антъни Андерсън, Кели Ху, Том Арнолд, Марк Дакаскос, Габриел Юниън

Гледай видео анонс онлайн

Въоръжен с мощната комбинация от чар, съобразителност и експертни умения в бойните изкуства, Тони Фейт (Ди Ем Екс) лавира сред опасностите на престъпните квартали с внимание и прецизност, грижи се за бизнеса си и верния си екип от професионалисти с привързаност, надминавана само от любовта към малката му дъщеря Ванеса.

След голям обир на черни диаманти, Фейт се сблъсква със Су (Джет Ли), тайвански правителствен агент, преследващ необикновените камъни из цял свят. Диамантите не са единствената цел на смъртоносния, безмилостен Су – той иска да залови и не по-малко безмилостния Линг, негов бивш партньор, отвлякъл дъщерята на Фейт, за да я размени срещу откраднатите скъпоценности.

Притиснат до стената, Фейт мобилизира хората си, замразява правилото да не се носи оръжие и е готов на всичко, за да спаси дъщеря си.

Но само Су познава Линг достатъчно добре, за да предвиди всяко негово действи.

НЕДЕЛЯ, 24 март
21:00 ЧАСА
Жени в сянка
Оригинално заглавие: Les Femmes de l’ombre (Франция,2008 г.)
Жанр: Драма
Режисьор: Жан Пол Саломе
В ролите: Софи Марсо, Мари Джилиан, Жулиен Бойсельор, Жюли Депардийо

Гледай видео анонс онлайн

Лоиз Дефонтейн /Софи Марсо/, френски командир в Британското разузнаване става свидетел на смъртта на съпруга си по време на саботаж на германска жп гара.

Скоро след това тя и брат й Пиер /Жулиен Бойсельор/ са изпратени от полковник Бъкмастър /Колин Дейвид Рийз/ на рискована мисия да спасят британски геолог, който се намира близо до военна болница на важния нормандски бряг.

Луис и Пиер убеждават няколко медицински сестри – Жан /Жюли Депардийо/, Сузи /Мари Гилен/ и Гаел /Дебора Франсоа/ да се включат в спасителната операция.

01:30 ЧАСА
ПРЕМИЕРА: Трето око
Оригинално заглавие: Second Sight (САЩ, 1989 г.)
Жанр: комедия
Режисьор: Джоуел Зуик
В ролите: Джон Ларок, Бронсън Пинчът, Бес Армстронг, Стюарт Панкин, Джон Шук, Джеймс Толкин

Гледай видео анонс онлайн

Още преди бостънската полиция и ФБР, частните детективи от Детективската агенция за ясновидство вече бяха разрешили случая. Детайлите обаче са малко неясни. Причината се крие в Мъри. Технически той не е в агенцията. Технически… е мъртъв.

Бившият полицейски офицер Уилс (Джон Ларокет) ръководи Агенцията за ясновидство, която има уникалното преимущество да използва паранормалните способности на супер-медиума Боби МакГий (Бронсън Пинчът) и вечния му защитник д-р Престън Пикет (Стюарт Панкин), за да разрешава всички случаи. Всичко върви добре за медиумите, докато Мъри не започва да демонстрира странно поведение…

Ще открият ли безстрашните детективи начин да помогнат на мъртвия си приятел да превъзмогне проблемите си, или ще загубят своето „Трето око”, което разрешава всички престъпления?

Коментари (0)

Публикувано в на 10 март 2013 г.