Строят огромен боксов ринг за бийтбокс битката в София!

120 квадрата боксов ринг се строи пред Паметника на Съветската армия

Големият финал на The Official NESCAFE® 3in1 Beatbox Battle започва в петък в 18 ч.

Строежът на внушителното съоръжение ще бъде завършен този петък. Поводът за изграждането му е концертът за Големия финал на националния бийтбокс шампионат на България – The Official NESCAFE® 3in1 Beatbox Battle.

Екип от млади дизайнери беше поканен да предложи концепции за декора на сцената. Фаворит сред предложените креативни решения стана идеята за сцена-боксов ринг. Така утре, 1 октомври, точно в 18:00ч., при вход свободен, на боксов ринг с размери 10 на 12 метра, започва финалната бийтбокс битка за тази година.

В шоуто ще участват 16 финалисти, в 15 рунда. Осминафинал, четвъртфинал, полуфинал и финал са четирите кръга  на състезанието, победителят от които ще спечели признанието Най-добър бийтбоксър у нас, 1500 лв. и професионален микрофон Shure 58 SM. Класиралите се на второ и трето място ще получат съответно 700 лв. и 500 лв., и професионален микрофон.

На 30 септември от Париж и Бюрксел у нас пристигнаха две от супер звездите  на тазгодишното издание на националния бийтбокс шампионат – EKLIPS и RoxorLoops. В самия ден на битката ще пристигне от Швейцария настоящият световен бийтбокс шампион ZeDe.

Неочаквано добри изненади очаква публиката на Събитието на годината, една от които е 400 килограмова чаша NESCAFE®,  с височина над 2 метра.

DJ VladeeJay с фънк и олдскуул хип-хоп парти, шоу от бийтбоксърите Beat4Fun, изпълнения на първия бийтбокс шампион на България Skiller и много чаши с NESCAFE® 3in1 са част от вече очаквано добрата програма на събитието.

След 19:00 часа на сцената се ще се появят  със свои изпълнения и специалните гости и жури на финала  RoxorLoops и ZeDe. Вечерта ще завърши с едночасовото The Crazy Show на супер звездата на Франция EKLIPS.

За първа година партньор на Големия финал на The Official NESCAFE® 3in1 Beatbox Battle е Столична община. София е модерен европейски град, а бийтбоксът е част от живота на младите хора във всяка една европейска държава.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2010 г.