Стрелят по Стефан Данаилов във Фамилията по bTV

Заплахи и престрелки във „Фамилията”– тази неделя от 20:00 часа по bTV

На 5 май от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV Стефан ще бъде ужасен от последствията за Габи от визитата й в Клисура. Образът на бруталното насилие ще породи колебание в журналиста дали мисията на разследването му си струва цената. А стресовите моменти за и без това малкото му близки хора няма да спрат до тук.

Мафиотската война се разпалва още повече след смъртта на Гендов. Брат му ще събере босовете от подземния свят и ще отправи директна заплаха срещу фамилията. Реакцията на Арнаудови няма да закъснее. Специални предпазни мерки ще съберат всички в имението, а патриархът ще им забрани да го напускат. Но бездействието подлудява всички –  дори Стефан преживява ужасяващо дежа вю преди Лидия да го изкара от ступор като за малко не издава прикритието му.

Заедно с хладното оръжие злото ще преминава от поколение в поколение във „Фамилията”. Това ще изостри нервите на Лора и ще я амбицира да запази от поквара наследниците си. Тони, междувременно, е на ръба на нервна криза. Той ще пренебрегне заповедта на Борис, за да контролира лично ситуацията в Клисура. Но няма да е единственият, който ще се завърне в селото.

От 21:00 часа във „Фамилията” по bTV, въпреки нарастващото напрежение между членовете на семейството, Стефан ще получи неочакван знак от тайнствен „приятел”. В желанието си да открие кой се опитва да му дърпа конците, журналистът ще се откаже от едно от най-любимите си занимания, а пътят му отново ще се пресече с този на емоционално нестабилната Лидия.

Параноята на Тони ще се задълбочи до крайност, а гневът му ще се стовари върху наемната охрана. „Разбуждани” и унижавани, бодигардовете ще попаднат в опасна ситуация, когато шефът им установи липсата на ценното си кръстче. Още по-страшно ще стане, щом патриархът разбере, че любимата му съпруга също е изчезнала. Тази новина ще накара Борис да пренебрегне мерките за сигурност и ще даде идеална възможност за конкурентите да му отмъстят. Напрегната престрелка ще разкрие различно лице на Арнаудов. Дали ще успее да спаси жена си и коя ще бъде поредната жертва на мафиотската война?

Още едно звено от тайните на „Фамилията” ще се окаже на прицел. Макар напълно лоялен и ползвайки се от протекцията на Арнаудови, Пейчев – бившият директор на старческия дом „Есен”, ще бъде сериозно разтърсен от прям разпит… а в последствие и от нещо друго.

Гледай видео запис от епизод 9 онлайн
Гледай видео запис от епизод 10 онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 май 2013 г.