Страсти в Тоскана епизоди 9, 10, 11 и 12, от 20, 21, 22 и 23.06.2016 + гледай онлайн

Фейсбук страницата Страсти В Тоскана разпространява информация за предстоящите епизоди:

Виж изображението в цял размер

Въпреки предупреждението на баща си и закъснението на младоженеца за сватбената церемония, Виола сключва брак с Алесандро. След тържеството Роджеро упражнява физическо насилие над Теса. Бруно забелязва Теса, която напуска дома на Камерана с разкъсана рокля. Той я отвежда в своето жилище. Адмирал Марони посещава имението на Монфорти, за да съобщи, че Матео е изчезнал безследно по време на акция. Хеликоптерът, управляван от него и Роберто, е попаднал под обстрел, но двамата пилоти са успели да го приземят. Вестта за инцидента, достига до семейство Тавиани. Съкрушената Марция, споделя пред Аурора чувствата си към Матео.

Корти посещава Анджела в незавършената вила, където я държи затворена. Монсеньор Краус го преследва. Докато Корти разговаря с епископа, Анджела прави отчаян опит да избяга. Тя е задържана от двамата мъже, но в схватката откъсва кръста от ревера на Краус. Едуардо моли Аурора за прошка. Той заявява, че е уверен в нейната невинност. Монсиньор Краус настанява Анджела в манастир. Измъчвана от угризения, тя отказва да се храни и се отдавна на молитви.

Матео се завръща у дома. Майка му Ливия организира празненство в негова чест. Едуардо съобщава новината на Аурора и я кани на тържеството. Аурора се появява пред смаяните членове на фамилията Монфорте. По време на приема Теса се спречква с Елена Монфорте, която е поканила Бруно с дъщеря му Клелия. Бруно упреква Теса, че е подновила връзката си с Камерана. Тя го съветва да пренасочи, чувствата си към Елена, която не е безразлична към него. Виола дава на Аурора да разбере, че знае за случилото се между нея и Алесандро в деня преди сватбата. Виола изтъква, че въпреки интимните им отношения, Алесандро е избрал нея за своя съпруга. Матео моли Марция да го остави сам. Той е разтроен, тъй като приятелят му Роберто е убит по време на Военната акция.
Лаура уведомява Едуардо, че очаква дете от него. Той заявява, че не я обича. Отавия и Аурора откриват в стар брой от местния вестник снимка на Анджела с Монсеньор Краус. Аурора си припомня, че Анджела я е наблюдавала настойчиво в местната църква. Заедно с баба си, тя посещава дома на Корти. Той ги заблуждава, че Анджела гостува на сестра си. Старшина Манчини определя среща на Алесандро в Прима Луче. За да възпре Алесандро да отиде в дома на Аурора, Виола признава, че е научила за изневярата му с нея. Манчини информира Алесандро и Аурора, че Анджела се намира в неизвестност от няколко седмици. Игуменката на манастира отпраща Алесандро и Аурора, които издирват Анджела. Матео се готви да посегне на живота си, когато Марция му се обажда по телефона. Той се отказва от намерението си.

Едуардо обявява пред Лаура решението си да признае бащинството върху детето й, но отказва да продължат връзката си. Тя заявява, че възнамерява да заблуди съпругът си Чезаре, че детето е негово. Анджела прави неуспешен опит за самоубийство и е откарана в болница в тежко състояние. На смъртния си одър, тя моли Аурора за прошка, че не се е явила, като свидетел на процеса й. Анджела я е забелязала на каменния мост в гората в часа на убийството на Лука Монфорти. В присъствието на Аурора и Алесандро, Едуардо дава показания за последните думи на Анджела пред адвока Алфредо Шила и представител на прокуратурата. Фактите оневиняващи Аурора са опровергани от старшина Корти, който твърди, че съпругата му е била психически лабилна и по време на престъплението е присъствала на проповед в местната църква. Заедно със старшина Мончини, Алесандро засича времето, необходимо на Анджела да пристигне от църквата до моста и заключава, че е била откарана от някого с автомобил. Алесандро споделя хипотезата си с адвокат Шила, който се опитва да отклони съдебни подозрения.

Едуардо отвежда Аурора във вилата на Монфорте край езерото. Двамата са принудени да пренощуват там, заради разразилата се буря. На сутринта Алесандро и Виола ги заварват във вилата. Алесандро решава, че Едуардо и Аурора имат връзка. Двамата братя влизат в схватка. Виола укорява Алесандро, че проявява ревност към Аурора. При ремонт в избите на Прима Луче работниците откриват над хиляда бутилки вино от най-добрата реколта на винарната. Те са скрити от Джерардо Тавиани с цел да осигури бъдещето на внуците си. Сестрите Тавиани са допуснати да участват в конкурса „Най-добро вино на годината във Вилалба“ и го спечелват. Лаура признава на Теса, че бащата на детето, което очаква, е Едуардо. Корти шантазира Камерана с документи, които го уличават.

Матео споделя с Марция, че докато са били в плен, Роберто е разтрелян, защото е отказал да го екзекутира. Отавия получава заповед за конфискация на наградената продукция от дружеството на винопроизводители във Вилалба, подписано от Алесандро Монфорте. Едуардо и Аурора стават свидетели за унищожаването на отлежалото вино. Със своевременната си намеса Едуардо прекратява акцията. Той упреква брат си за постъпката му и заявява, че е влюбен в Аурора. Алесандро твърди, че е наредил бутилките да бъдат задържани и му напомня, че той (Едуардо) е направил опит да изнасили Аурора. Алесандро е убеден, че тя няма да обикне Едуардо.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юни 2016 г.