Страх или тактика? X Factor започва ден по-рано! с онлайн видео и снимки

Страх или тактика? X Factor започва ден по-рано!

X Factor започва ден по-рано – на 11 септември – ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКОТО ШОУ

Първият епизод ще развълнува зрителите с мечтите и историите на невероятни таланти

Най-дългоочакваното музикално шоу „X Factor” ще зарадва своите нетърпеливи зрители още на 11 септември (неделя), ден по-рано от обявеното. Поради големия зрителски интерес и хиляди молби на зрители, продуцентите създадоха още един допълнителен епизод. По този начин Нова ТВ ще даде възможност на повече зрители да се насладят на вълнуващия старт в 20:00 ч.

Това твърдят продуцентите. Но дали е цялата истина, или просто не смеят да изправят един обикновен кастинг срещу грандиозните концерти на „Гласът на България”? Така или иначе, всяко шоу трябва да започне „от някъде” и е възможно това да не е „допълнителен” епизод, а „изтеглен” (в лишен от конкуренция ден) епизод.

В специалния епизод, който ще се излъчи в неделя, зрителите ще имат възможността да проследят как мина първият етап от състезанието, в който всички кандидати се явяват за първи път пред звездното жури – Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев.

От прослушванията в Плевен и София са кадрите, които зрителите ще видят в пилотния епизод. В родния град на Емил Димитров екипът на най-голямото музикално шоу получи една от най-големите изненади, а в столицата – една от интересните и разтърсващи истории.

Неотлъчен помощник на съдиите по време на концертите-прослушвания на живо е и публиката, която подкрепяше своите любимци със специално изработени плакати, бурни аплодисменти и много любов…

Видео запис от епизода ще откриете тук.

След промяната, програмата на НОВА ТВ за неделя изглежда така:

17.45 „На четири очи” с Цветанка Ризова

19.00 „Календар” – информационна емисия на НТВ

19.30   „Темата на Нова”

20.00 X Factor музикално шоу

21.00 „Снайперист” – с уч. на Марк Уолбърг, Майкъл Пеня, Дани Глоувър, Кейт Мара, Елиас Котеас, Рона Митра, Джонатан Уокър, Джъстин Луис, Елиза Бенет и др.

23.40   „Полет 93” – с уч. на Дейвид Алън Баш, Оливия Трилби, Поли Адамс, Триш Гейтс, Крисчън Клемерсън и др.

01.50 „Клуб Нюз” – забавно предаване  /п/

Коментари (1)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.