Стоянка Мутафова с открадната пенсия в Столичани в повече

Бащинството и вотът на доверие – големият въпрос в „Столичани в повече”, тази сряда от 21.00 часа по bTV

Драматичните събития в предишния епизод няма да оставят на мира жителите на Извор. Добрата новина е, че най-младият член на семейство Лютови – Кипър значително се подобрява. Но това не трогва Спас, който за пореден път ще прояви пълно безхаберие и ще се появи в болницата чак за изписването. Но точно когато провинилият се трябва да си понесе последствията, резултатите от изследванията на детето ще променят коренно ситуацията и ще всеят смут в семейстовто на Йовка и Спас.

Бургер бизнесът на Радко, Рангел и Йордан ще претърпи пълен крах. Те не просто ще бъдат порицани от директора на училището, но ще бъдат и неприятно изненадани от височайше посещение в домовете си. В резултат на тези събития Йордан ще бъде принуден да помоли Спас да изтегли кредит, а Рангел да „сложи ръка” на пенсията на баба Марийка (Стоянка Мутафова).

И докато Рангел изживява тежки мигове, Гълъбина и Пацо (Христо Гърбов) обмислят своята сватба. Техните намерения достигат до съгрешилия съпруг, който дълбоко наранен и огорчен поставя на сина си нова задача, този път от интимно естество. Зоя също ще се намеси в плановете на младоженците – след като разкрива тайната на близнаците Пламен и Константин, проницателната Зоя ще се възползва от случая и най-безцеремонно ще започне да изнудва доскорошния си съпруг. Какво още ще се случи с Лютови, Чеканови и Цекови, зрителите на bTV ще разберат в следващия епизод на „Столичани в повече” тази сряда от 21.00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2013 г.