Стоян от „Мюзик айдъл“ с клип към ново парче

Премиерата на видеото към РАЗЛИЧНА СИ в тв ефира този петък

Още един от финалистите във втория сезон на суперуспешното ТВ шоу Мюзик Айдъл има съвсем ново парче. Видеото към “Различна си”на Стоян Петров ще се завърти премиерно в музикалния ефир този петък!

Музиката и аранжимента на песента са дело на Светльо Каслев, а текстът на Искра Коновска, с която Стоян случайно се запознава в МySpace.

„Бях пуснал демо версия на парчето в моя профил там и адски много хора ми предложиха своите текстове. Аз харесах най-много този на Искра. Мисля, че много пасва на темперамента ми и на усещанията ми за песента. Продуцентите ми от Вирджиния Рекърдс също подкрепиха избора ми.”

Видеоклипът към “Различна си” е решен в стилна черно-бяла визия по идея на сценариста и режисьор Иво Гергинов. Операторската работа е поверена на Румен Василев, известен кинаджия (Мила от Марс).

За куул излъчването на Стоян в клипа е отговорен стилистът Веселин Йорданов (криейтив директор на Rollman и Capasca и моден редактор на списание MAX).

Освен Стоян, главна роля във видеото има и една умопомрачително красива дама в лицето на Жана Йовчева, топ модел на агенция Екс Граунд.

Клипът е заснет ударно, в рамките на един ден – от зори до здрач, всъщност до малко след полунощ. За локация е използвано вилно селище Делта Хил. Някои от най-горещите кадри се случват на спалня, тапицирана с крокодилска кожа. А за жегата в действието са виновни отношенията между един разгневен по сценарий мъж (Стоян) и
неговата свободомислеща дама. На екран те пресъздават любовни сцени, скандал, раздяла.

„Много се кефя на парчето. Представях си го точно такова – микс между рок и аренби. Надявам се всички да го харесат, защото е направено с много вкус и любов.”

Снимка: Румен Василев

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2008 г.